Kampaň: tak to nemá chybu: staří bolševici odchází, mladší nastupují na jejich místo. 97letý soudruh Milouš Jakeš zemřel, mladší soudruh generál Petr Pavel rozjíždí kampaň.

 

Bolševici jsou nezničitelní, ač naoko zahodí rudé knížky, svým postojem k totalitě a cenzuře se vždy prozradí. I bývalý bolševik generál Pavel zdánlivě obhajuje demokracii a svobodu slova, ale po vzoru Čepičky a Klementa Gottwalda zavelel: útokem proti svobodě slova vpřed, Evropské hodnoty nedáme, kdo nejde s námi, jde proti nám.

A zatímco Milouš Jakeš hlásal o bojlerech a brojlerech, soudruh generál Petr Pavel je prý odborník na koronavirus, protože má zelený mozek. (Tak nás to učili bolševici - politruci v době komunisty Petra Pavla v ČSSR.) Komunistický voják musí být připraven na vše a soudruh generál Pavel je prý lepší, než odborníci - epidemiologové. Kam se ale hrabou na komunistickou šajbu generála Pavla, která zahodila rudou knížku.

Dalším expertem na koronavirus bude tatíček nechvalně známého starosty Koláře z partičky Hřib - Kolář - Řeporyjec, který si stále říká Petr Novotný.

Co tam s nimi bude dělat atomová bába Drábová je plnou záhadou. Že by jaderný útok na koronavirus? To jsou věci, to jsou věci...

Mimochodem, už jednou dělala záštitu. 30.5.2017 Drábová končí. „Jaderná baba“ rezignuje na post středočeské zastupitelky

 

Bojovníci proti komunismu tvrdí: jednou komunista, navždy komunista a Evropské hodnoty jsou zářným příkladem. A když k soudruhovi Pavlovi přihodíme Jakuba Jandu od tyče, tak je to partička vystřižená jak z partesu.

 

 A bolševický slet může začít.

Nechci z toho vytloukat žádný kapitál,“ odvětil bývalý komunista Pavel na otázku, zda jeho republikové turné ke koronaviru lze chápat jako začátek kampaně před příští volbou prezidenta. Že by na prezidenta po třiceti létech nastoupil skutečný, bývalý komunista?

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/general-petr-pavel-poradni-tym-koronavirus-hausenblas-brezina.A200715_110406_domaci_kop#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=domaci&utm_content=main