Vytisknout

Vůbec, vůbec nelze (asi i včetně většiny lékařů) tvrdit, že je některý lék lepší a horší, natož že léčí a neléčí. Zatím. Ale co děsí a mělo by děsit každého občana České republiky je, že informovanost občanů je nulová!

 

Rusové tvrdí, že už rozjeli sériovou výrobu léku proti koronaviru na bázi  Favipiraviru pod názvem Avifavir. A vláda v čele s ministrem Vojtěchem je hluchá, němá a hraje mrtvého brouka. Proč? Hra o miliardy dolarů pod pohrůžkou?

 

Mezitím Američané kupují českou firmu a ve veřejnoprávním médiu běží reklama na americkou vakcínu. Prý milostivě zbyde i na naše nemocné, pokud řádně zaplatíme. Sami sobě. Možná. Prý testy americký lék nemá, ale máme věřit, že si ho nakoupíme. Ačkoli americká firma Novavax vyvíjející vakcínu proti koronaviru nového typu nedávno koupila pro jeho výrobu závod u Kostelce nad Černými lesy u Prahy, v Česku se vakcína zřejmě kompletovat nebude. České televizi to v neděli řekl epidemiolog a vládní zmocněnec pro výzkum ve zdravotnictví Roman Prymula. Jednotlivé dávky se budou zřejmě plnit v Německu, kde se bude přidávat posilující látka, aby měla vakcína větší imunitní odezvu, která by měla přicházet ze Švédska.

 

Z podtextu jednání měl podle svých slov nicméně dojem, že určité dávky se do Česka dostanou!!!

 

Dne 29. května 2020 obdržel Avifavir registrační certifikát od Ministerstva zdravotnictví Ruské federace a stal se prvním ruským lékem schváleným pro léčbu pacientů COVID-19. Produkce Avifaviru by se mohla v případě potřeby zvýšit na 2 miliony cyklů ročně.

Prapodivné weby lokajské EU vyřvávají, že je to lež a podvod, že nic takového neexistuje, byť je to oficiální zpráva ruského ministerstva zdravotnictví. Další "údajně neprolhaná" média tvrdí, že je to "obšlehnutý" Favipiravir bez dalších úprav a zdokonalení.

Jasně, že nikdo z nás neví, kde je pravda. Ale nechá nás vláda umírat, než aby otestovala ruský Avifavir? Jak to, že Japonsko neprotestuje, když je to údajně jenom japonský lék zneužitý Ruskem? Proč ministr zdravotnictví mlčí a nenechá tento ruský lék testovat, zatímco severní Morava šílí?

Jedná se o obrovský podvod pod gescí USA? Kdo to českým občanům objasní? Nebo se Američani napakují, Němci opět napakují, možná i Švédové a my zase budeme cálovat?

 

Pane ministře Vojtěchu, předstupte před národ a řekněte jasně, proč se o Avifaviru tak zoufale mlčí!

 

 

Výroba léků, internet, ropa a plyn, 5G a Huawei, jaderné elektrárny: sta miliard důlarů, které už ztrácí USA, protože Asie západ drtí, zatímco negramotnost v USA stoupá. Země, která prohospodařila obrovský náskok, zadlužila se, nyní dává sankce, vyhrožuje a vydírá.

Eisen a Schapiro: velvyslanci USA jásali, že zablokovali aukce na léky v ČR a USA nepřišly o miliardy. Schapiro před odchodem pod gescí Bakalových Hospodářských novin rozjel kampaň, na jejíž pozadí bylo odvoláno výběrové řízení na dostavbu jaderné elektrárny a vše se dramaticky zpozdilo. Dnes se rozjíždí další antikampaň, aby Rusové nemohli jadernou elektrárnu dostavět, byť jsou údajně (z veřejnýc zdrojů) levnější a kvalitnější s obrovskými zkušenostmi.A kupují českou firmu, ale přidaná hodnota zůstane v Německu a USA.

(Vše lze dohledat, vše je zdokumentováno, takže žádný fake news a hoax!)

Vážně nás nikdo nevydírá?