Vytisknout

Takto vznikají nadávky o tupých Pražanech, ale kdejaká "vohraná gramodeska" se tady z celých Čech a Moravy válí. Jenomže kdo by se neválel - nic nedělat za 100 000 Kč měsíčně a létat na Tchaj-wan jako další senátoři...

 

A slyšeli jste o tom, že by svatá žena Mirka Němcová  řekla:

je mi trapně, stydím se. Celé dny se válím a pro Českou republiku nic nedělám, jenom občas zvednu ruku, tak si tak šílený plat nezasloužím a 75 000Kč měsíčně dám Romům, aby se měli lépe. Přece když to vyřvávám, tak jdu příkadem: jsem svatá žena a pindání přeměním v bohulibý skutek.

 

Pokud se mýlím a senátní plat někdo posílá pro skutečně potřebné, tak se hluboce omlouvám. U většiny totiž jejich chamtivost a nenažranost ještě značí natažené pazoury po dalších pašalících. Senát je prostě odpad a k takovému se tak také musíme chovat!

Senát bez jejch souhlasu zrušit nelze, ale můžeme odhlasovat, že to budou dělat dobrovolně z lásky k bližnímu svému, jak to celou dobu hlásají: proč takový návrh už není na stole? A vrátila by se pak svatá žena Němcová jako knihovnice na Moravu na  Vysočinu, kdyby už v Praze nemohla hrabat a příděl 100 000 Kč by jí zmizel?

Vážení čtenáři, odpovězte si sami...