Vytisknout

Dvacet let trvala dočasná okupace České televize jak okupace vojsk Varšavské smlouvy v Československu. A konečně začne kontrola (doufejme). Protože drzost dosazeného Dvořáka, který má už dojem, že je s Moravcem spolumajitelem České televize,  přesáhla všechny extremistické výroky: lapidárně, Dvořáku, vypadni i s Moravcem!

 

Lipovská v současné době čelí „nehoráznému chování“ ze strany některých zaměstnanců médií. 

Policie je nečinná, zatímco u primátora Hřiba byla i na záchodě?

„Například kameraman ČT ji po jednání Rady ČT dlouze a detailně natáčel, jak si rovná dokumenty, jak je dává do tašky, jak si obléká kabát. Redaktorka týdeníku Respekt Ivana Svobodová ji pronásledovala po ulici, dorážela na ni svými dotazy, opřenými o údajné investigativní fotografie ze sídla ISDe, kde Hana Lipovská působí a od sousedů žádala soukromé informace o místě bydliště a o poštovní adrese,“ !

 

 A idiotismus vrcholí

 

Kontrola hospodaření je prý puč, vyřvává poslední extremistický člen Rady Čt Šarapatka a

TOP 09 s Pekarovou a Kalouskem!

 

Právě si připomínáme dvacáté výročí návratu jediné pravdy, které vyvrcholilo vpádem komanda Rumla, Krause, Komerse, Hilšera, Buzkové, Fischerové a dalších v prosinci 2000 do České televize.

Ruml, který pak byl známý pod pseudonymem "spacákový terorista" obsadil Českou televizi, protože svoboda slova, nastolena mezi léty 1990 - 2000 v České televizi byla pro obhájce vstupu do EU nadále neúnosná. Bylo nutné připravit občany na referendum do EU a to příliš svobodné názory linoucí se z Čt neumožňovaly. Proto nastoupilo komando fanatiků pro EU, vyhnalo svobodomyslné redaktory a opět se vrátila cenzura, která tam vydržela až dodnes. Redaktoři s opačným názorem neměli šnaci vstoupit na toto prounijní území a komando kolem Moravce, Wollnera, Fridrichové a dalších prapodivných postaviček vše filtruje. Položky "má dáti, dal" jsou jakoby v pořádku, ale začerňuje se vše, kdo je podporován, kdo je adorován a naopak odmítnut z pozice opačného názoru.

Prostě od roku 2000 nás Česká televize opět učí myslet, jako to dělali bolševici od roku 1948 do roku 1989 a Václav Moravec se svými extremisty jako je Vrábel se tím ani už netajili.

Takto třeba manipulovala Čt s veřejným míněním o Doněcku

Plný stadion - 2014

A kdo to vyvracel, byl nazván "alternativním nebezpečím Evropských hodnot"

Je tomu právě dvacet let, kdy se totalita vrátila do našich luhů a hájů.

Jednotka dočasnosti se ustálila na čísle 21.

Byli dovoleni poslední členové Rady. A nastal poplach!

Poslanci do klíčového kontrolního orgánu veřejnoprávní televize zvolili ekonomku Hanu Lipovskou, novináře Pavla Matochu, a rozhlasového moderátora z XTV Xavera Veselého...

Rada konečně dostala opět svou tvář, jak si jí přeje veřejnost, to znamená občané České republiky a nikoliv úzké extremistické komando kolem Václava Moravce. A na jejich reakcích je to už znát. Zuří, spílají, sprostě nadávají: prý v Čt musí být svoboda, ale ta jejich, jediná.

A na sítích šílí

Už bez komentáře

Je rok 2020 a český národ začal věřit, že totalita z České televize zmizí jako v období 1990 - 2000. Ale extremisté z Čt vyhrožují, že spáchají harakiri...

 

Související

Před 20 léty byl spáchán atentát na Čt v zájmu vstupu do Evropské unie! Referendum bylo fakticky neplatné a vstup do EU byl podvod!!