Vážně nám Piráti z Bruselu budou vnucovat, co si máme myslet v čele s Marjánkou Dredou? A že je to pouze politické rozhodnutí partičky Pirátů? Ta hvězdná stylem bolševická pěchota fetek nám bude dirigovat vše? Neuvěřitelné: musíme se svázat s Bruselem, milujeme Brusel, na věčné časy s Bruselem, bonzovat do Bruselu. Tak toto jsou skuteční extrémisté v přímém přenosu.

Dějiny se opakují?

 

Pokud vyhrají Piráti volby a budou mít víc než 50%, demokraticky ty zhovadilosti bolševického typu, které jsme my starší slyšeli padesát let mohou provést. Jinak ne!

Pokud ale budou mít umolousaných 15% a budou kvílet za celý národ, tak ať táhnou tam, kam patří. Na smetiště dějin a s možným trestem, pokud poškodí naši krásnou zem!

Všimli si nevzdělaní Piráti a nemocný Bartoš (na hlavu), že zde máme jaderné špičkové a bezporuchové elektrárny sovětského, potažmo ruského typu a máme sem cpát nějaký americký šmejd pouze proto, že je americký?

Kde berou tyto dredové fetky drzost mluvt za občany České republiky?

Je nutné vyhlásit poradní referendum, předložit POLITICKOU otázku, zda chceme kvalitní ruskou, nebo americkou jadernou elektrárnu a přidat cenovou relaci.

Národ se musí rozhodnout a ne nějaký šíblý dreda Marjánka Bartoš, či extremista Rakušan, který se vždy přifaří k někomu, aby dostával poslanecké prebendy!

Lid rozhoduje: proč se Piráti chovají jako nacisti v roce 1938? Pokud nevyhrají volby s 50%, tak musí zavřít ústa!

 

 A to, co se stalo na Ukrajině, nebylo zaviněno jadernou elektrárnou, ale šílenci z Ukrajiny, kteří porušili všechny bezpečnostní předpisy snad úplně ve všem. A idiotština Pekarové, že Rusko nemá lidi? Vždyť většinu si budeme dělat sami s našimi odborníky a tak je připraven i návrh na tendr! Drzost rádoby politiků a političek s nádechem podvodu je neuvěřitelná!

Blíží se volby a brát si servítky na extremisty, když se chovají jako Áda Hitler, už prostě není možné! Skutečně nevědí, co je demokracie a kdo ve svobodné zemi rozhoduje?