Vytisknout

Pokud Babiš nezačne seriózní debatu o Czexitu (nikoliv pseudokorektní), připravme se na nové volby s ústředním mottem: jak dál po Czexitu. Je to legální, je to důležité a je to pro občany dokonce životně důležité.

 

Položme si nejdříve otázku: naše vlády nám dlouhodobě tvrdí, (od vstupu do Evropské unie) jak úžasně prosperujeme, jak naše nezaměstnanost málem protíná komunistickou nulovou nezaměstnanost, vlády ČSSD  se nadouvaly pýchou, jak HDP vyhnaly do nebeských výšin, i Kalousek se nadýmal, jak jsme byli proti západu v krizi excelentní a výsledek?

 

Západ je nám vzdálen skoro stejně jako v den vstupu do EU

A ironie, že západ doženeme jedině tehdy, když se západ zastaví, znějí už i v "bájných otázkách Václava Moravce". Vážně to má logiku? Odpovězme si rovnou: samozřejmě že ne. Makám a dřu, abych zemřel hlady a za to poděkuji vrchnosti zní možná jako ironie, ale pokud se to stane skutečností, je nutné učinit korekci. A tou korekcí se logicky ukazuje Czexit. (A nechme stranou čísla, rozdíly faktické vidíme všichni od důchodců po batolata)

 

Nastupující vláda Babiše by měla jasně vyložit karty na stůl

Jak je možné, že naše dramaticky větší výkonnost HDP a menší nezaměstnanost, navíc podložená údajnou vysokou podporou evropských dotací znamená, že většina našich občanů má stejně hluboko do kapsy jako při vstupu do Evropské unie, ba mnozí jsou na tom dokonce hůř? Kam mizí ty úžasné miliardy eur, kterými nás údajně západ krmí, když silnice jsou katastrofální, opravy mostů nula a začínají se uzavírat, výstavba nových dálnic je tristní, doprava se stále zhoršuje, výskyt rakoviny stoupá, byť údajně jíme excelentní západní potraviny a kouření dostalo nejtvrdší stop, ekologie od vstupu do Evropské unie se nejen nezlepšila, ale dokonce zhoršila a lidé se dusí stále víc, byť proti komunistům to byl základ protestů, školství je v katastrofálním stavu a s inkluzí už to ani školství není, jedna epidemie stíhá druhou a můžeme pokračovat dál. Prostě je to stále horší, byť už u nás máme více jak milión migrantů ze všech koutů světa od Slováků, přes Ukrajince až po stále větší počet lidí z Afriky a Asie. A jsou dvě možnosti: buď nyní někdo krade ve stovkách miliard korun, nebo nám vlády - lidé v nich zaháčkovaní na Brusel stál více lžou. Zda je pravdou první, nebo druhá možnost, nechť si každý odpoví sám:

pouze se nám tají, že systém už je horší, než byl v RVHP a proto se po Brexitu musíme připravit na Czexit.

 

Můžeme se vyvarovat chyb při Czexitu, které se dějí při Brexitu?

Samozřejmě a má to jednoduché příčiny. Zatímco Češi, Britové, Katalánci, část Italů, neboli všichni pracovití lidé připraveni byli a jsou, instituce v Británii zaháčkované na dotacích ani ve snu nevěřily, že normální pracující už toho mají plné zuby a na Brexit se nepřipravily. Takže když referendum v Británii dopadlo, jak dopadlo, pro instituce založené na dotacích to byl šok, neměly v ruce nic a začínají od nuly! Mají pouze výhrůžky a nadávky. Jako u nás. Jako v Bruselu. Jako mafie, žádající výpalné, kterým začíná svítat, že společnost už výpalné odmítá platit. Takže odpověď zní ano: my se nejen můžeme, ale musíme vyvarovat chyb a na odchod se důkladně připravit, byť je jasné, že mafie nám, občanům, bude vyhrožovat, že se nám bude mstít, bude nás kopat a bude nás urážet. (Vlastně už vyhrožuje a uráží)

 

A zde je první nástin cestovní mapy, jak bezbolestně z Evropské unie odejít. V příštích týdnech budeme jednotlivé body vysvětlovat a především vyvracet lži, které se na nás od parazitů, zaháčkovaných na dotacích z Evropských hodnot a Bruselu budou jen sypat.

Protože naší ideou (většinově) není Czexit z důvodu připojení směrem na východ, ale nenechat se vydírat západem a ještě poslouchat, jací jsme nevděční.

 

1) Netlačí nás čas (což Británii ano), takže referendum stačí připravit až ke konci roku a k němu připravit jasné argumenty. A za druhé už budeme částečně vědět, jak jednat s Velkou Británií, která bude pro nás stěžejní přípravou.

2) Pokud vláda odmítne ustanovit důležité, překlenovací funkce, bude je muset zvolit lid a následně potvrdit předčasnými volbami

3) Proč až na podzim referendum?  Mimo první bod budeme vědět další: je nám předhazováno různými manipulátory od Zelených, TOP 09, STAN a KDU-ČSL, že dopad by pro nás byl úděsný a že Slováci jdou údajně mílovými kroky ku předu a dokládají to minulými daty. V nich však není zahrnuto, jak skutečně se západním státům přiblížili a hlavně schází studie, co se stane, až Evropská centrální banka (ECB) ukončí kvantitativní uvolňování tento rok a jak se podepíše na tom problém Kč a eura. A data (pokud ECB splní sliby Draghiho) budeme znát nejdříve v září. Sice už dnes můžeme vidět odhady, ale tvrdá data to musí potvrdit.

 

Nyní se ve stručnosti musíme podívat, co budou koordinátoři dělat

 

 

Jako první musíme vyřešit toto dramatické okrádání

uvidíme, jak Brusel a vláda zareaguje

 

Podívejme se na zásadní problém, který nám mainstream a Evropská unie tají, dokonce často zpochybňují jako HOAX  a který je druhým impulsem (po mafiánském vydírání dle Lisabonské smlouvy) stále většího tlaku na odchod z Evropské unie.

Prapodivný systém, kdy prý "experti" žasnou, proč při našem HDP jsme jako Češi nejskeptičtější. HDP totiž nic nevypovídá. Stačí se však podívat na tabulku, která ukazuje, kolik z Evropské unie dostávají státy Visegrádu a kolik odvádějí. Zelená je příjem, červená jsou odvody, odcházející z jednotlivých států ven. A naše situace je tristní. Kdybychom měli poměr jako Slováci či Poláci, například důchody by mohly být až dvojnásobné. Jenomže jaké je jiné řešení, než dodatečná korporátní či sektorová daň, kterou mnoho expertů odmítá? 

 

 

Mainstream popírá, ale důkazy jsou v grafech jasné:

 

 

 

 

 A to zde je jenom část, protože náš červený sloupec je ve skutečnosti dvojnásobný díky odvodům vnitropodnikového účetnictví , takže to co vidíme, je kolem 300 miliard ročně, ale ve skutečnosti je to celkem asi 600 miliard ročně.  Kdyby v tomto poměru odvádělo Německo eura ven, za tři roky by se zhroutilo.

My, Česká republika jsme to díky malým mzdám, důchodům a mizivým investicím ustáli. A už nechceme být zdrojem jejich vydírání a zdrojem jejich bohatství. Proč také? A právě proto nadáváme na politiky, byť ti jsou v tom dnes nepřímo.

 

Vinou bylo naše referendum a vstup do mafiánské Evropské unie, která nám dokonce tvrdí, že se pro nás obětuje. Neuvěřitelná drzost! Asi, že by nám peníze opět ničily charakter...

 

 

 Naše republika vzkvétá, ale pouze na papíře. Fyzické bohatství jde ven.

 

Přesto je třeba zdůraznit: bylo by to normální, bylo by to zákonné, pokud odvody nedosahují výše lichvy jako u nás (tabulka č.2).  Dalo by se to ustát a trochu pochopit, kdyby to bylo v poměru zbývajících tří států. Ale Bakalův systém vybrakovat vše do mrtě a ještě hlásat, že pomáhám, je mezinárodní zločin.

Takže nyní řešení této části: pokud jsou experti přesvědčeni, že dodatečná korporátní a sektorová daň by v tomto případě nepomohla, je druhá možnost: zvyšovat urychleně mzdy v soukromých firmách, okamžitě zrušit pobídky a vypovídat smlouvy, které jsou pro náš stát likvidační. (Jednotlivé důkazy budou vycházet každé pondělí)

 

Málokdo třeba tuší, že Německo je už nesamostatné. Největší zisky má z poskytovaných půjček například Řecku, či výpalného, kdy my jsme subdodavatelem bez přidané hodnoty a smetanu opět slízne Německo. Ti experti na práci jsou totiž u nás a dokonce se mnozí začínají vracet, jak začala koruna tvrdnout. (Nezaměňovat s lékaři a řidiči, byť i ti už se začínají soudit, protože nakonec mají jen o málo víc, než měli u nás.) 

Pokud tedy máme hledat řešení a časovou osu, nelze dříve, než na podzim. V tu dobu totiž bude průsečík dopadů bubliny cen bytů, přehřátí ekonomiky, které dle ČNB  a guvernéra Rusnoka už je dnes a úrokovými mírami ji ochlazují, ukončení kvantitativního uvolňování Evropské centrální banky a s tím spojen pokles ekonomik v Evropě. Což s dalším posilováním kurzu, zvyšováním mezd bude mít rozhodující slovo na rozhodování a objasnění občanů.

 

Vyčítá se nám, že chceme pouze brát a nechceme dávat. Za prvé čísla viz tabulky tuto lež vyvrací a za druhé, proč vstupovat či být ve svazku, který je pro druhého velice pohodlný a výhodný, zatímco pro nás děsivě ztrátový?

Vážně je v zájmu občana pomáhat celku a mít se hůře?

Co mají 2/3 občanů z toho, že se máme v průměru nejlépe od druhé světové války, když oni se mají hůř?

 

 

Jistě, ztráty při Czexitu budou také, ale pokud přestaneme platit výpalné např. Veolii, která zde neinvestuje, ale přitom mnohým šíleně zdražila vodu a zisky si odvádí do Francie, máme zde i další desítky zdrojů, které ztráty zablokování dovnitř unie tyto výpadky nahradí. A zatímco toto vše Velká Británie neměla připravené, u naší cestovní mapy je to základem právě proto, že jsme z jejich pohledu malá země. Navíc jsou zde naprosto zvrácené výdaje na doživotní renty lidem jako je Jourová a další tisíce úředníků, kteří tento systém doplňují a opět to platíme my z daní. A měsíční plat jenom Jourové ve výši miliónu hovoří za vše. My ji nepotřebujeme stejně tak, jako za komunistů oborová ředitelství a průřezové orgány, které nedělaly nic smysluplného. 

Navíc my máme výhodu, že můžeme stáhnout z většiny neziskových organizací až 100 000 mladých lidí, kteří dodnes nic nedělali. (Člověk v tísni, Evropské hodnoty, antihybridní centrum a další a další mladé, kterým se říká "nehákes - ručičky nebojte se, vy makat nebudete".

 

Prostě máme zde obrovské množství rezerv a pokud je uvolníme, naše republika díky tomu, že má největší průmysl v poměru k Evropě, dokáže zaměstnat smysluplně velmi mnoho lidí a nebyl by problém rychle doběhnou a předhonit například Rakousko. Jenom lehký výpočet: za dva roky odejde do zahraničí jeden celý státní rozpočet. A my jsme v Evropské unii 14 let. Zkuste si ty šílené peníze spočítat.

My nechceme vystoupit z Evropské unie apriori. Jsme k tomu donuceni vydíráním, okrádáním a vazalstvím, místo svobodného rozhodování v zájmu celku. A to nemá budoucnost. Proto zde předkládáme a budeme každé pondělí předkládat body, které musí vláda v příštích měsících v Bruselu nastolit. Pokud to neudělá, na podzim je nutné začít připravovat Czexit, i kdyby Babiš a pseudodemokratické strany tisíckrát vše zablokovaly.

Lid je víc, než několik politiků tvářících se demokraticky v Parlamentu.

A jenom lid rozhodne, co bude dál.

 

 

Za týden 2. díl:  Náklady na obsluhu dotací, které nejsou vidět a dosahují  možná další sta miliard.