Vytisknout

Proč nemohl pan Jiří Kobza z SPD odpovědět na agresívní otázky Moravce a především extrémně šíleného Teličky, že Slováci díky euru dostihli Českou republiku, a my ho odmítáme? Samozřejmě na to nemohl odpovědět, protože data neexistují. Teda přesněji: věrohodná.

 

Pokud předložíte statistickému úřadu zfalšovaná data, vypadnou z nich čísla správně spočítaná, ale opět na podkladě zfalšovaných vstupů. Pokud by tedy pan Kobza opakoval data, která předkládá statistický úřad, dopustil by se podvodu, dnes módně Fake News a Hoaxu. A správná data zatím nikdo nezná. Proto se zachoval velmi čestně a na podlé útoky Teličky a podpásové otázky Moravce prostě neodpověděl, protože je nikdo nezná.

 

 Není to divné, když na tom pracuje tolik "expertů"?

Stačí pár jasných dohledatelných důkazů

 

1) My jsme průmyslový stát, který je založen na vývozu. A těžko někdo může tvrdit, že síla Slovenska je stejná. To by zde nepracovalo 100 000 slovenských občanů a ještě je přitom nezaměstnanost na Slovensku velká. Pokud by se vrátili domů, tak by se slovenské statistiky zhroutily.

A nyní to hlavní: zfalšovaná data. My prostě nemůžeme určit, jak na tom skutečně jsme,  když ČNB (je to stále divnější po dalších informacích) úmyslně a zločinně držela hodnotu koruny až do března na nesmyslně nízké úrovni a tím bránila dobrým podnikům v efektivním rozvoji. A tak jsme místo skvělých výrobků vyváželi "řidiče kamiónů a zakládali centra převozníků zboží" s přidanou hodnotou nula.

Takže nás zločinně zastavila na tři roky ČNB, aby se nám Slováci přiblížili! Prostě nám zakázala ČNB rozvoj!

 

2) A co víc: západ nám zakázal vyvážet do Ruska, kde může být obrovský odbyt. A nebýt prezidenta Zemana (předtím Václava Klause, který tam našlápl dřív) tak se tento byznys nezačal rozbíhat a my klesali stále hlouběji. Takže ani tato data nelze předložit, protože nevíme, kolik obchodu s Ruskem vytvoříme. USA nás tlačí k nule, zatímco Německo na to kašle, což nyní začal dělat i prezident Zeman.

 

 Neboli systém západních a Evropských hodnot (USA) zlomit běžci nohu a pak se mu začít smát že nevyhrává žádný závod přijme jenom extrémní špína! Nám - České republice -  zlámali na tři roky nohy nadvakrát a na těchto datech dokazují, jak je euro a spojenectví s Bruselem úžasné! Teprve příští rok, pokud na nás neudělají další špinavý podraz, budeme věrohodněji vědět, jak na tom jsme a kam kráčíme!

Jiří Kobza

Pane Jiří Kobzo, vysoce jste u mě stoupl v ceně, že jste na jejich úroveň neklesl a neznáte li data, která nezná nikdo (mimo těch lživých), raději jste mlčel. Oni vás nutili popisovat Marťany, které nikdo nikdy neviděl. To se smí pouze v pohádkách a v literatuře science fiction, nikoliv zástupce lidu! A čert Teličku vem!