Možná se někteří nadechnete, ale hned zaražte . Víte, co byla hlavní slova komunisty Filipa, když prozradil, o čem s prezidentem Zemanem jednal?

 

Když předstoupil komunista Filip před novináře, na otázku, o čem jednali na Hradě mimo jiné odpověděl:

Prezident Zeman je skeptický ke snížení deficitu 40 miliard. Ale na druhou stranu je velkým příznivcem toho, aby zmizely daňové výjimky, které by přinesli, jak on řekl (prezident Zeman) 340 miliard. A to zase (výši) zpochybňujeme my.

 

Bum ho:  se stejným přišla i ministryně Schillerová

Kromě rozpočtu Schillerová s prezidentem řešila také otázku daňových výjimek. „Bavili jsme se o stravenkovém paušálu, to ho velmi zaujalo,“ řekla. Poznamenala, že Zeman návrh považuje za zajímavý nápad. Zaměstnanec by v rámci tzv. stravenkového paušálu dostával peníze na stravu přímo. Paušál by měl být alternativou k současnému režimu se stravenkami, který zůstane zachován. Odbory plán financí odmítají.

Schillerová dále Zemanovi řekla, že na rok 2020 má připraveno zrušení osvobození výher z hazardu nad 100 000 korun. Na rok 2021 pak připravuje větší balíček změn, novinářům je přiblížit nechtěla. „Je to otázka koaličních dohod,“ podotkla.

 

 Takže: když Václav Klaus přišel v roce 1990 s návrhem tržní ekonomiky bez přívlastků, což znamenalo bez dotací a výjimek, sociální demokracie v čele s Milošem Zemanem  se mu vysmívala, že to není ani v USA. A padaly návrhy na sociální stát jako je v Německu. A daňové výjimky, úlevy a dotace pak zaváděly takové kapacity jako Kalousek, Kalvoda s Rychetským právně, ODA v čele s Kroupou, Maškem a Ježkem a můžete dohledat další. Je rok 2019, svět jde, nebo se hlásí k utlumení šílených výjimek a šílených odpisů, kdy nakonec formou "optimalizace" nejbohatší platí méně než nejchudší a v USA falešně prosí nejbohatší o zvýšení odvodů do amerického rozpočtu, v České republice o tom jedná prezident Zeman, komunisté a ANO.
Svět se v zadek obrací.
 
Ten svět, co Václava Klause proklel za údajné ekonomické fantasmagorie, tak ten svět vytváří prostor pro tržní ekonomiku bez přívlastků. V roce 2019. (USA, Francie, Německo, Velká Británie, Rusko to už dávno zavedlo na 15% a můžeme pokračovat)  A u nás se k tomu hlásí středolevá, dokonce ortodoxní levice, zatímco ODS a Piráti budují socialismus s lidskou tváří. Nakonec budou tvrdit, že to vymysleli oni...
 

 Zde jeden z důkazů