Vytisknout

Parta šílenců z Bruselu se natolik zaobírá sama sebou, že jí uniká hrozivá deprese a přeskupení celého světa. Podívejte se prosím na mapu, co se stalo bez povšimnutí "hvězdných ekonomů a mainstreamovývh mluvících hlav" v České republice, o zvráceném Bruselu ani nemluvě. Nezlobte se, ale jinak napsat nejde: ti blbečkové v Bruselu jsou tak zahleděni do své světovosti s domněnkou, že jsou pupkem světa, že nevidí rychlík kolem se řítící 500Km/hod. A možná ještě rychleji.

 

Mauzoleum vůdců jako je hvězdné duo Ursula von der Leyenová a Věra Jourová

Podívejte se na úvodní mapu. I středně inteligentní při tomto pohledu vidí, co nevidí "skvělí bruselští vůdci a jejich komediální klaka": vyjednávání s Velkou Británií a dělání bu bu bu je na úrovni malého dítěte, co vyhrožuje rodičům, že je zničí. Ta tupost je nekonečná a dokonce překonává bolševické vůdce týden před zhroucením RVHP. Ale na ego těchto žen nikdo nemá...

 

‚Fantastická dohoda.‘ Británie podepsala obchodní smlouvu s Kanadou o vzájemných vztazích po brexitu

Británie v sobotu podepsala prozatímní obchodní dohodu s Kanadou. Johnson jásá: fantastická další dohoda! Informují o tom tiskové agentury. Jde o druhou dohodu o pobrexitových vztazích, kterou Londýn podepsal s některou z významných ekonomik. V říjnu Británie podepsala obdobnou smlouvu s Japonskem, která do značné míry zachovává dosavadní obchodní vztahy mezi oběma zeměmi.

 

Británii nepodpis smlouvy s EU neohrozí, nás ano: především Českou republiku jako exportní stát!

Vážně to nevidí, nebo nechtějí vidět, že jsme páté kolo u vozu?

Opět se podívejte na mapu: Británie podepsala smlouvu s Japonskem, to podepsalo smlouvu s Čínou a ta je v těsném kontaktu s Ruskem. A je jasné, že vykřiky prapodivných bruselských hlav, které o sobě říkají, že jsou elity, mají vážně do inteligence velmi, velmi daleko. Na východě (potažmo na půlce světa pro 3,5 miliardy občanů) se formuje volný ochod jako BRICS, který prolíná s uskupením RCEP a mezi Ruskem a Čínou už se neobchoduje v dolarech, ale v národních měnách, na západě od Evropy se formuje společenství, které nyní doplňuje Velká Británie a na poslední chvíli unikla z krunýře europeiského bolševismu a temna.

 

 A na tyhle obry dělá náš tupý Senát (část Senátu, abychom nevypouštěli hoax) bu bu bu a dupe Vystrčilovsko-Hilšerovsko-Drahošovskýma nožičkama jako vzteklé a blbé dítě, aby si vynutilo hračičku, než dostane na pr... Na zadek!

Bohužel my s nimi!

 

Ale problém není v tom, že to mauzoleum je horší, než RVHP. Ta tragédie spočívá v tom, že nás uvrhají do propasti také a to je děsivé. A že chtějí ostnaté dráty na východě, jako jsme měli až do roku 1989 na západě. Proč máme smůlu na stejný typ idiotů, který nás vždy vrchne směrem dolů? Fašisti, bolševici, eurofanatici, jedna pakáž a lid český stále trpí. A stejně jako v roce 1956, kdy Maďarsko jako první zavelelo k svrhnutí šílenců, i dnes je opět Maďarsko v čele s premiérem Orbánem!

Bože, jak závidíme Velké Británii, že z toho bruselského zvěrstva unikla!

My vážně nechceme komunismus, ale svobodně obchodovat a žít. Po celá staletí. Je to tak moc?

 

Související 

Evropa jako společenství žebroty! Rusko, Čínu a 2 (respektive 3,5) miliardy lidí na Hedvábné stezce už nezastaví nikdo!