Z Ruska ho vykopali, z Maďarska ho chtějí vykopat, v USA dostal přes hubu a řval, že za Clintonovou utratil miliardu a ta nakonec prohrála a jenom se čekalo, jak se navrtá přes zločinné neziskové organizace do Velké Británie.

 

A už je to tady!

Samozřejmě šok, že ve Velké Británii neziskovky nezvládly svoji úlohu a agitací se Sorosovi nepodařilo zabránit Brexitu, ale netrvalo dlouho a našel se způsob, jak Velkou Británii rozeštvávat.

 

„Primárně se chceme zaměřit na platnost lidských práv v případech odejmutí majetku,“ řekla pro Bloomberg Marguerite Angelariová, právnička Sorosovy nadace. „V Irsku je totiž možné se do této situace dostat velice snadno. Podle evropského práva by tomu tak však být nemělo.“

 

A jak tento „boj“ ve skutečnosti vypadá? Open Society Foundations dosud vynaložila zhruba 100 tisíc euro na spolupráci s irskými právníky, stejně tak se angažuje v pořádání speciálních seminářů, které mají poukázat na pochybení irských soudů v souvislosti s evropským právem týkajícího se zabavování majetku.

 

Krácení daní

George Soros s oblibou říká, že lidé s vysokými příjmy a velkým majetkem by měli platit vyšší daně. Sám však využívá mezery v daňových zákonech, kde se dá. Bloomberg odhadl, že pomocí odložené daně si „odložil“ daňovou povinnost ve výši 13 miliard dolarů. Úplně legální to však patrně nebylo, jelikož americká vláda mu nakázala více než polovinu z toho splatit. Od té doby si Soros peníze raději posílá do Irska!!

 

Zde je popis: ROKLEN.cz

Osm hříchů George Sorose

 

A s českými titulky

 

Václav Klaus: pan Soros je zlo. Cokoliv řekne, je špatně.

 

 

Neziskové organizace byly původně založeny k obecně prospěšné činnosti, například na pomoc lidem v nouzi nebo k boji proti bezpráví. Bohužel tyto organizace byly v poslední době zneužity jako nástroj politické moci k šíření propagandy za multikulturní společnost k prosazování něčích zájmů. Z některých z nich se staly reklamní agentury. A pokračování zde:

 Hrozba dnešní společnosti - neziskovky. Stal se z nich nebezpečný nástroj v rukou politiků a nejbohatších lidí světa, jako je George Soros

 

Jak ještě dlouho ta špína bude otravovat celý svět?