Vytisknout

Ruský mocnář trpěl rakovinou míchy. Mé zdroje ovšem říkají, že to byla rakovina slinivky břišní, jedna z nejsmrtelnějších forem tohoto onemocnění,“ píše Richard Johnson, významný komentátor amerického deníku New York Post.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/putin-rakovina-slivinky-spekulace-dt6-/zahranicni.aspx?c=A141028_111505_zahranicni_mlb

 

Navíc je strašné: americký Pentagon se domnívá, že ruský prezident Vladimír Putin trpí autismem a je postižen Aspergovým syndromem. Říká to zpráva z roku 2008. Působí tak dojmem jisté fyzické nevyváženosti, jakož se i cítí nesvůj ve vztazích s jinými lidmi, uvádí agentura ČTK.  Autorkou lékařské zprávy je členka námořní pěchoty USA Brenda Connors. Ta se domnívá, že Putin je přecitlivělý, zároveň chladný. Má silnou závislost na boji a někdy působí vystrašeným dojmem.

 

Ekonomický server International Business Times upozornil na možnou souvislost mezi Putinovým stavem a agresivní politikou Ruska vůči Ukrajině. Putin se podle novinářů patrně snaží, aby pod jeho vládou Rusko co nejvíce expandovalo. A podlomené zdraví by mohlo šéfa Kremlu tlačit k tomu, aby územní i ekonomické zisky urychlil.

To se psal rok 2014, listopad

Narcismus, autismus a rakovina. Všechny Putinovy nemoci

 

 

Je rok 2017 a...

 

Putin Trumpem zřejmě manipuluje, shodují se bývalí šéfové tajných služeb USA

Dva bývalí šéfové amerických tajných služeb v neděli projevili vážné obavy, že prezidentem Donaldem Trumpem jeho ruský protějšek Vladimir Putin manipuluje.

Bývalý ředitel Ústřední zpravodajské služby (CIA) John Brennan a bývalý ředitel národních zpravodajských služeb James Clapper v televizi CNN řekli: „Myslím si, že pan Trump je z nějakého důvodu buď zastrašen panem Putinem a  bojí se toho, co by mohl  udělat, nebo co by mohlo být výsledkem těchto vyšetřování. To, co pan Trump dělá vůči Rusům, je buď naivita, ignorance nebo strach.”

Trump v minulosti označil Brennana, Clappera a bývalého ředitele Federálního úřadu pro vyšetřování (FBI) Jamese Comeyho za „politické hackery”. Dnes prezident řekl, že má důvěru v ředitele tajných služeb, které sám jmenoval.

 

No, nekupte to. Všechny dámy z Hollywoodu, především Afro a LGBT si po třiceti, čtyřiceti létech vzpomněly, jak musely sloužit heterosexuálním mužům, jinak by do Hollywoodu nešly a byly by pannami, gayové se znásilňují na toaletách a pohlavní styk hetero je prý hnus. Dokonce nyní mrtvý Putin tříská americkým prezidentem Donaldem Trumpem o zem.

 

Uznejte, není ta Amerika báječná zem? Dokonce i prý proto odstoupil anglický člen vlády: opřel se o kolínka "třetího pohlaví"...

 

 Zdroj např.zde

Putin Trumpem zřejmě manipuluje, shodují se bývalí šéfové tajných služeb USA

 

 P.S.  A  Evropská unie v Bruselu a ministr Chovanec v České republice založili antihoaxovské a antifakenewsovské antihybridní centrum. Jsou tam samí experti. Tolik legrace jsme si skutečně za bolševika neužili...