Vytisknout

Pokud operuje izraelský MOSAD a jsou za ním mrtvoly, to se prokázat dá. Ale podvod s operací míchy na kmenových buňkách, že lidé dostanou zázračnou léčbu a začnou chodit, je neuvěřitelný zločin s nadějí. Mimo vozíku nic lepšího zatím nemáme, natvrdo vyvrátil profesor Beneš.  Ale co můžeme očekávat od státu, který se stal strojem na zabíjení v zájmu rozšíření a bezohlednost je jeho základní formou?

 

 Vyvrácení "úžasné" léčby

"Já bych nebyl optimista ani u těch krys," říká Plk. prof. MUDr. Vladimír Beneš, DrSc.  český lékař se specializací neurochirurg, přednosta Neurochirurgické kliniky Ústřední vojenské nemocnice Praha a 1. LF UK z rodiny  neurochirurgů. (Jeho otec profesor i syn). "Kmenové buňky u poranění míchy už existují dvacet let. A já už jsem byl svědkem mnoha experimentů, mnoha výzkumů, které daly zprávu, že polovina krys chodí lépe, ale nikdy se to nezopakovalo, nikdy to nezopakovala nějaká nezávislá laboratoř."

"A dnes můžete dostat kmenové buňky na jakékoliv poranění. Mají to státy jako Čína.  Panama. Kuba. Můžete si je kdekoliv koupit. Ale není v celém světě jediná zpráva, že by to bylo efektivní na poranění míchy. Bohužel."

Takže chcete říct, že je to jakýsi podvod izraelských vědců?

Já tu práci znám. Ono už to hodnocení je trošičku tangováno (se dotýká) , takové klasické randomizováno (náhodný výběr) je zaslepené. Neříkám, že ten výzkum je špatný, je dobře, že se tomu někdo věnuje, ale vždycky musíme být velice opatrní, co oni píší. Já samozřejmě znám ty práce, co publikují Izraelci. Kvalitní výzkum, ale není to to, co by zopakovala jakákoliv nezávislá laboratoř. A není to to, co by bylo aplikovatelné na lidi. Oni to dokonce sami přiznávají.

A co ta další možnost elektrostimulace, kterou také v reportáži uvádějí?

Ta už tady je sedmdesát let. Ta se aplikuje na periferní nervy, které se regenerují. Ale není to nic na obnovení míchy! Jak to funguje u míchy a mozku, to se zatím moc neví. Ale je to jedna z podpůrných, prosím pěkně z podpůrných možností. Zatím jsem odkázáni na neuroprotézy, kdy počítač nahradí jakési relé, které převede vzruchy z mozku do těla dolů. A pak zase nahoru. Mícha je neuvěřitelně složitý orgán. Zatím jsme odkázáni na kolečková křesla.

 

Já jsem chtěl říct, že dával lidem naději, že po poranění míchy jim nějaká zázračná léčba pomůže je nesmírně kontraproduktivní pro ty pacienty samotné, protože oni pak většinu energie věnují nějaké naději a doufají, že příjde nějaká zázračná léčba.

Zatímco oni by se v té době měli naučit používat vozík a začlenit se do společnosti. Mimo toho vozíku zatím nic lepšího nemáme!

 (Autentický přepis rozhovoru)

 

 Spinální anomálie

Diagnóza v Izraeli:

  1. Konzultace s odborníkem - 560 dolarů.
  2. Krevní testy (celkem) - 260 USD
  3. Blood biochemie - 280 dolarů.
  4. MRI - 1460 dolarů.

Celková Částka: 2310 USD.

operace:

  1. Postdiskektomického - 29.800 dolarů.
  2. Microdiskectomy - 18400 dolarů.
  3. Nucleoplasty - 14600 dolarů.
  4. Laminektomie na kýly bederní - 28800 dolarů.
  5. Mikroforaminotomiya -28.800 frakce.
  6. Krční postdiskektomického - 31000 dolarů.
  7. Bederní postdiskektomického - 24000 dolarů.
  8. Bederní laminektomie - 28000 dolarů.
  9. Korekce skoliózy - 35000-47000 USD.

Hodnota transakce zahrnuje platební služby chirurgického týmů, chirurgové, anesteziologové, nezbytný spotřební materiál, operativní leasing.

 

Stále se píše, jak je Izrael úžasný. Ano, má dvě skvělé věci: úžasný svět zabíjení a špionážní systém, neštítí se ničeho. MOSAD , který odebere lidem veškeré nervové a citové buňky a stal se z něho stroj na bezohledné zabíjení. A špionážní systém, který to podporuje. Ale aby se chovali alespoň o vánocích k lidem ohleduplně? Podívejme se pravdě do očí. Takový svět chceme mít? Poděkujme výjimečně České televizi a profesoru Benešovi za vyvrácení podvodu, který může mnoha našim bližním děsivě ublížit. Alespoň o vánocích si říkejme pravdu.

 

 P.S. Zatímco divadlo houxů a fake newsů o mimozemských civilizacích rozebírají neziskové organizace od rána do večera za peníze z našich daní, toto závažné je nezajímá?