Vytisknout

Občas je fanatismus v politice úsměvný. To když někdo vyhlásí hon na čarodějnice a nakonec sám je upálen. To by si mohla říct rozvášněná Clintonová a její ženská lobby v Demokratické straně, když zahájila feministickou válku proti Trumpovi a nyní sklízí úrodu.

 

 Bojovník za práva žen a sponzor Demokratické strany v Hollywoodu kvůli obtěžování žen vyhlásil bankrot a Demokratická strana tím přišla o donátora (sponzora). Není to úsměvné?

 

 

 

Nikdo není doma prorokem, natož ve své firmě

Filmová a televizní společnost The Weinstein Company připravila návrh na konkurz.

Na firmu podal žalobu newyorský generální prokurátor.  Žádá odškodnění obětí údajného zneužití.  Harvey Weinstein obviněný více než 70 ženami ze sexuálního obtěžování včetně znásilnění patřil do října loňského roku k nejmocnějším mužům v Hollywoodu, na kontě měl filmy jako Pulp Fiction, Zamilovaný Shakespeare nebo Nespoutaný Django. Byl dárcem Demokratické strany a vystupoval jako bojovník za práva žen. Nyní ho obvinily hvězdy jako Salma Hayeková, Gwyneth Paltrowová nebo Angelina Jolie.

 Weinstein soud žádá, aby řízení s ním zastavil, protože údajné útoky se odehrály dávno a o vydírání žaloba nepředložila žádné důkazy. Ale málo platné, i když by se z obvinění vykroutil, jeho velká firma díky obviněním jde ke dnu a Demokratická strana příjde o velkého sponzora.

 

Hon na čarodějnice a #Mee Too začíná přinášet první ovoce. Nebo první oběti?