Vytisknout

Z pozice sousedního státu se na Slovensku děje prapodivná věc. Tandem na druhé SNP vede Kiska s opozicí, vydává prohlášení, odmítá zveřejňování důkazů a žádá nové volby. Kdo to tam však ve skutečnosti vede? Třasořitka prezident Kiska, nebo divná dvojnásobná vražda je předzvěstí dalšího arabského jara, či Majdanu?

 

Na Kiskovi je přesně vidět, jak to ti demokraté a podporovatelé Evropské unie myslí: ještě ani neuschla krev zabitých mladých lidí, ještě ani neuschla hlína na jejich hrobech a prezident Kiska už zná viníka, už ukazuje prstem, už určuje demise a už rozjíždí svinstvo, které se jako puch šíří z Bruselu po celé Evropě.

 

Kdybych byl slovenským občanem, nikdy bych Fica nevolil. Přesto nikdy nebudu souhlasit se špinavou politikou extremistického prezidenta Kisky, který zneužije vše, aby získal převahu v zájmu fanatismu Evropské unie a jako u nás samozvané demokratické strany a Kiska na Slovensku se pasoval do stejné pozice.

Prezidente Kisko, pro slušné občany České republiky jste se stal špinavou, zákeřnou, extremistickou figurkou slovenské politické scény a tak byste měl být brán i nejvyššími politiky z České republiky.

 

Smrt se politicky nesmí zneužít.

Prezident nemá právo zneužít smrti k obvinění jiných politiků, když není znám vrah, není známo pozadí a dokonce se ani neví, jak vraždy vznikly. Přesto Kiska jako politická špína zneužil smrti a vyhlašuje Slovenské národní povstání, bratislavský Majdan.

Je to hnus, pane Kisko a slovenských přátel je mi líto. Snad zachovají chladný rozum a nenechají se tou špínou zaplavit. Aby se nakonec neukázalo, že za vraždou stojí extremistické síly řízené NGO ze zahraničí a Kiska o tom věděl dřív.

Proč Kiska nečeká, až se vraždy vyšetří a snaží se šetření svržením vlády zakamuflovat a odvést pozornost?

Je to děsivé!

 

Skrytá Pravda