Vytisknout

Jaké jsou důkazy? Daleko silnější, než světu předkládá zoufalá Thereza Mayová a hysterický ministr zahraničí Británie Johnson. Sybila mu prý řekla, že vraždu nařídil Putin. Jak je možné, že britská premiérka znala viníka dřív, než se pokus o vraždu začal vyšetřovat?

 

Vážně si myslí, že jsou občané východních států dementní, nebo nás posuzují dle kavárny Václava Havla s Borisem Jelcinem, se kterými si za láhve vodky dělali, co chtěli? 

 

Víme z USA, že už je prezident Putin dvakrát mrtvý.

 Ale ti normální vědí, že se o Putinovi může říkat cokoliv, ale minimálně je jistota, že on a jeho tým je velice mazaný. A najednou týden před volbou nechá zabít pro svět bezvýznamného člověka a spojí Británii s USA a především s Evropskou unií, se kterou se nemohla v ničem dohodnout? Vážně Rusko, které drtí USA na všech ekonomických a vojenských frontách udělá tak fatální chybu a nechá (prý aby ukázalo sílu) zabít dnes již nějakou nulu, co hlídá pejsky a kočičky?

 

To nám může bulíkovat pouze nějaký inteligent, který je přesvědčen, že jsme včera slezli ze stromů!

 

Ano, může to tak vypadat dle Václava Havla, Borise Jelcina a dětí na Václavském náměstí, ale občané České republiky umí poznat, která bije!

Co se však zatím zjistit nedá?

Zda týden před volbou nechala zoufalá britská premiérka Mayová zabít Juliji Skripalovou a jejího otce Sergeje Skripala sama, či to měla být součást spojení s opozicí v čele s Navalným lze zatím odhadovat těžko. I Ukrajina tam může spolupracovat: nedělní volba prezidenta Ruské federace je může přivádět k šílenství a zoufalí lidé dělají zoufalé činy: risk na spojení proti Rusku může po odhalení zasadit Británii tvrdý direkt. Ale chyba Mayové, že se vyjádřila dřív, než alespoň tajné služby z MI5 něco hlesly dává tušit, že strach je v Británii příliš velký a dnešní trapné obvinění Putina Johnsonem, že Skripala nechal zabít může znamenat, že dostalipanickou hrůzu.

A především: stratég Putin by nebyl tak hloupý, aby v době, kdy začal jednat s jednotlivými státy zvlášť, aby je nějakou trapnou vraždou (z pozice důležitosti) dal opět dohromady. Po skvělé taktice proti zmanipulovaným ratingům, útokům na rubl a cenu ropy a plynu, po úžasném vítězství v Sýrii by tak fatální chybu neudělal!

 

Tony Blair očekává soud za masové vraždy v Iráku

Thereza Mayová je v kleštích.

 

A proti těmto komikům stále více vyniká osobnost Železné lady Margaret Thatcherové, která by se nikdy takovýchto zvrácenností nedopustila!

 

A ještě jedna věc je zarážející: zatímco Rusko a Maďarsko agenty a neziskovou špínu vyrazilo, takže je tam klid, my a Slováci jsme se s nimi mazlili a nyní se u nás snaží vyvolat arabské jaro jako Majdan. A protože do Ruska nemohou, tak alespoň obvinii Putina, že snad i osobně vyvezl otravnou látku do Británie a tím se proslavil.

Takto blbí snad nebyli ani komunisti v čele s Miloušem Jakešem. A to už přitom pro občany byla silná káva, která se zdála nepřekonatelná. Jak hluboce jsme se mýlili!

 

Mimochodem, i bleskové pozvání do Interview čt24 fanatického Koláře svědčí o mnohém...