Vytisknout

Mnozí experti tvrdí, že naše policie je nevýkonná a justice zkostnatělá, takže od doby zločinu do doby odsouzení vše trvá neuvěřitelně dlouho. A jsou mnohé případy, které trvají dlouhá léta. To britská policie dává našim policistům na frak a o to víc vynikne odměna romského policisty, který dokonce dostal za skvělé výkony v britské službě medaili od britské královny.

Je pak logické, že tak skvělá policie se většinou obejde bez střelných zbraní, zatímco naše je údajně předimenzovaná, ozbrojena jak do války a stejně nezvládá. Musí se strašně učit a je otázkou, zda by onen romský policista neměl nastoupit jako policejní prezident.

I soudruh generál Petr Pavel si ostruhy vysloužil v terénu a pak se teprve stal hrdinou NATO. A onen romský hrdina už ví, jak to tam chodí. Budoucí prezident policie jak vyšitý. Nebo něco kulhá?

 

Poslední případ je úžasný a měl by vstoupit do dějin policejní akademie. A je jasné, pokud jsou v součinnosti všechny veřejné složky, vystačili bychom si s polovinou policejních činitelů a ušetřené mzdové prostředky by mohly jít na jejich platy a další vzdělávání včetně oblečení. Jak na to zareaguje premiér Babiš?

Nyní sledujte vývoj:

4.3. 2018  byl neznámou látkou otráven dvojitý agent Skripal a jeho dcera. V průběhu nedělního odpoledne Skripal navštívil italskou restauraci Zizzi, nedaleký park i městský hřbitov.

12.3.2018 Britská premiérka Theresa Mayová označila za vysoce pravděpodobné, že za otrávení agenta Sergeje Skripala a jeho dcery v anglickém Salisbury je zodpovědné Rusko. Ruského velvyslance v Londýně vyzvala, aby podal vysvětlení, jak se nervová látka dostala do Británie.

14.3 2018 Británie vyhostí 23 ruských diplomatů. Rusko je odpovědné za otravu agenta Skripala, řekla Mayová

16.3.2018 Britský ministr zahraničí Boris Johnson obvinil Putina, že útok na Skripala nařídil osobně

16.3.2018 Státy Slovenska, Švédska, Británie a České republiky ostře odmítají, že by  mohly mít jakékoliv vzorky Novičoku, které by mohly zabíjet.

16.3.2018  Otravné látky se v České republice vyrábějí výhradně pro laboratorní účely, kvůli otestování jejich vlastností, přiznal v sobotu ředitel Vojenského výzkumného ústavu v Brně Bohuslav Šafář. Pokud se vůbec nějaké připraví, tak pouze v malém množství v řádu gramů, zdůraznil. ( Na zabití stačí dokonce menší množství vzorku)

18.3.2018 Státy přiznávají, že vzorky "Novičoku" musí mít a pokud si koupíte prokuzory, může si Novičok vyrobit každý student chemie, říká mimo jiné  i rektor univerzity v Hradci Králové Kuča.

19.3.2018 Případ řeší přes 200 policistů z protiteroristické jednotky a v Salisbury na jihu Anglie operují i jednotky chemických specialistů. Těm se podle BBC podařilo najít stopy jedu v restauraci, kde Skripal a jeho dcera jedli předtím, než na ulici zkolabovali.

 

19.3.2018 Jsou požádáni experti z Organizace pro zákaz chemických zbraní, aby odebrali vzorky!!!!!

 

Ano, čtete dobře: dnes byli požádáni experti, aby látky prošetřili!

 

 Prostě britský politik Mayová a Johnson koukne, vidí, dokonce hned zná viníka. Pak to začne prošetřovat.

Zatímco naše policie to dělá zastarale. Vyšetřuje a teprve pak obviňuje.

A to je pomalé! Jdou nám příkladem!

 

Faktem je, že když vidíme nejdřív jasné obvinění, aby se za čtrnáct dní našlo údajné místo stopových prvků a policie začíná pořádně vyšetřovat, pak teprve zve mezinárodní odborníky, aby začali prošetřovat, nezdá se, že by systém byl tak dokonalý. Možná se to jenom zdá, že by nejdříve mělo začít vyšetřování a následně obvinění, ale my laici prostě věříme Velké Británií a USA a co řeknou, platí a je to zákonem. Třeba se nakonec ukáže, že se ani u nás nebude propouštět, ale nepředbíhejme událostem. To smí Mayová a Evropská unie s USA, ale my, obyčejný lid, to musíme dělat vše po pořádku. Najít důkazy a obvinit.

 

 A už se jede, už se práší za kočárem

Inteligentní český velvyslanec při NATO Jiří Šedivý zná dokonce i důvod. Rusko tak podle něj chtělo exemplárně potrestat přeběhlíka a vystrašit případné možné další zrádce.

Internetové stránky Bellingcat uvádějí, že produkce všech nervových paralytických látek je značně riskantní a komplikovaná. Jen velké odborné laboratoře s přístupem ke specifickým surovinám je v malém množství dokáží vyrobit. Náročná průmyslová produkce vyžaduje vzhledem ke své velikosti a nákladnosti státní zájem.  (Víme od našich odborníků, je je to další HOAX Bellingcatu opět na scéně, které převzaly Armádní noviny. Ten Bellingcat, co hned druhý den vyřešil sestřelení letadla nad Ukrajinou)

Ministři zahraničí evropského bloku, které dnes s postojem Londýna seznámil jejich britský kolega Boris Johnson,  vyzvali Moskvu, aby Organizaci pro zákaz chemických zbraní (OPCW) okamžitě a zcela zpřístupnila program nervové látky známé jako Novičok (nováček). 

 

Je možné, že americká mírová armáda s mírovými a humánními bombami bude žádat vstup do všech ruských měst jako to bylo těsně před Olympiádou v Soči, kdy to žádala US ARMY, aby prý ochránila Rusko, Moskvu a Krym před teroristy (z Ukrajiny?), než nakonec Krym ubránila ruská armáda a Putin tam za to dostal 92% hlasů jako "okupant".

To opět nemá chybu!

 

 

Nebo z nás někdo dělá opět a opět idioty a myslí si, že na to naivně a hloupě skočíme! Dejte sakra důkazy, nebo táhněte s báchorkami zpátky na banánovníky!

 

My jsme v civilizaci dlouho, ne od roku 1989 či 2004 po vstupu do EU!