Vytisknout

Měli bychom být skeptičtí i k chemickému útoku, říká přední komentátor z Fox News Tucker Carlson. A je děsivé, jací blázni rozhodují o našem bytí a nebytí. Skuteční blázni, nikoliv jenom jak se lidově říká. Blázni a šílenci, jako je rakovinou v posledním stádiu stižený senátor Mc Cain. Nebo autenticky zde senátor za Mississippi Roger Wicker.

 

Různí géniové nám říkají, jak Assad zabyl všechny ty děti, žasne Tucker Carlson z Fox News.  Ale vědí to doopravdy? Samozřejmě nevědí. Vymýšlejí si. Nemají žádnou reálnou představu, co se skutečně stalo. Obě strany mají k dispozici chemické zbraně. Jak by Assadovi prospělo teď o víkendu použít plynný chlór? Nijak. Assadovy síly vyhrály válku v Sýrii, naše administrativa oznámila stažení amerických vojáků, protože islámský stát byl poražen. Jedině, jak by to mohl Assad zvrátit, je použití slzného plynu proti svým dětem.

No a co, říkají nám, on je moc zlý.

 

 

 

Pokud vám záleží na Izraeli, musíte vědět, co se děje v Sírii, nakonec vypálí šílený senátor...

 

Takže o USA a Rusko vůbec nejde!

 

Zde je originál

 

Tucker Carlson dává důležité otázky

Tucker Carlson: "Jakým zájmům poslouží změna režimu v Sýrii?"

Senátor Wicker: "Izraeli! A už se neptej, Putinův agente!"

 

A tohleto zoufalé dementní individuum rozhoduje o životech celého světa. Na otázky špičkového amerického komentátora Fox News jenom blekotá fráze a tuposti. Nakonec z něho vypadne, že celý svět bude v plamenech, jenom Izrael zůstane!

 

Nebo to lze pochopit jinak? Děsivé, proč my máme jít do války! Ale pravda pomalu leze ven!