Vytisknout

Po Iráku, Líbyi, Jugoslávii (nezapomeňme na Vietnam) začal ve tři hodiny sec teroristický útok na Sýrii po zinscenovaném chemickém miniútoku chlorem údajně vítězného Basara Asada. Děsivé, že svět si neví s touto šílenou triádou rady, protože ony mohou kdykoliv kdekoliv zabíjet, mají jaderné zbraně a svobody států celého světa odmítají akceptovat.

 

Je jasné, že vytlačení USA a jejich teroristické organizace Islámský stát, proti kterému údajně bojovaly a čím více bojovaly, tím více se rozrůstal a zabíjel civilisty nemohlo zůstat bez odezvy. A zločiny jak zmanipulovat svět údajnými chemickými útoky proti vlastnímu lidu prokazuje stále více důkazů!

Možná to byl sarin, možná že ne, tvrdí excelentní americké zpravodajské služby, ale to není důležité. Trest (za co?) prý Asada nemine!

 

 Německo se zásahu odmítlo zůčastnit: je si vědomo tohoto?

 

Podle předsedy Sněmovny reprezentantů Paula Ryana je povinností Spojených států vést mezinárodní reakci na útok v Dúmě a prezident Trump má právo použít vojenskou sílu.

A další fraška:

vlajka USA

Joseph Dunford: Vybrali jsmte takové cíle u kterých jsme nepředpokládali velký počet civilních obětí. Nezaznamenali jsme, že by se syrský režim objekty spojené s chemickým programem snažil před nálety vyklidit.

 

Dle dostupných zpráv občané Damašku, Homsu a dalších míst nic nevyklízeli, protože se tam nic nevyrábělo a důkazy nikdo nikdy neviděl, protože byly zinscenované! Není možné vyklidit to, co není.  Otázkou je, kdo na sebe vezme zodpovědnost za další smrt nevinných lidí, jejichž počet zatím samozřejmě není znám mimo experta "švadlenky", neboli prodejce oděvů v krámku z Coventry, který sám sebe pasoval do experta (SOHR).
 

 

 Tři vědecká centra, spojená s výrobou chemických zbraní, zničily nálety. Uvádí to Syrská společnost pro lidská práva, která monitoruje dění v Sýrii s využíváním místních zdrojů.

A prapodivné zprávy se množí - ve 4: 30 je hlášen údajný zásah chemické výroby, ve skutečnosti nálet zasáhl sklad armádní munice v provincii Homs.

Američané nehlásí žádné ztráty a nevědí zatím o tom, že by se protivzdušné obrany zapojili Rusové.

Údajně teroristický útok bez důkazů a schválení (opět) OSN skončil. 

Budeme sledovat ověření, co skutečně Trump, Mayová a Macron zasáhli a kolik civilistů přitom zabili!

 

Ve 4:45 je vydána první ruská zpráva: Tento útok nezůstane bez následků a odpovědi, sdělilo velvyslanectví Ruska v USA.

 

 A i v USA to tak vidí!

 Šílený senátor z USA pro FOX NEWS: všichni jste Putinovi agenti mimo mě. Bojujeme za Izrael...