Vytisknout

To dokáží pouze Poláci a USA. Upozornění: toto není HOAX  a FAKE NEWS! Toto jsou ověřitelné originální zprávy z Polska a USA, doložené i mezinárodními ukazateli vzájemného obchodu! 

Zopakujme si to: Polsko jásá, že vítězí v nákupu nejdražšího plynu na světě a současně je největším vývozcem banánů. Teda, patří mezi největší vývozce banánů na světě, abychom neporušili "mediální bonton" faktů a nezařadili se mezi lídry dezinformačních kampaní v čele s Českou televizí!

 

 Dejme si na začátek reklamu, kdy Poláci šíleli, že je to urážka. Zda je to urážka, posuďte sami. Na závěr je však logické vysvětlení. POLSKÁ ŠMELINA!

Zablokovaná reklama T-Mobilu, která prezentuje polsky mluvícího člověka v roli překupníka. Polská ambasáda proti spotu, v němž polský obchodník nachytá Čecha na nekvalitní mobilní telefon, podala oficiální protest. Jako neetickou označila reklamu arbitrážní komise Rady pro reklamu.

Zdroj: https://ekonomika.idnes.cz/reklama-na-t-mobile-s-trojanem-urazila-polaky-fnn-/ekonomika.aspx?c=A141204_093542_ekoakcie_ozr

 

 

 

Pokračují důkazy, na které je Skrytá Pravda (původně Pařát na vyhledávání dezinformací) zvyklá.

 

Využití LNG terminálu ve Svinoústí dosahuje 60 % kapacity, nejvíce v Evropě

Jeden z nejnovějších terminálů pro dovoz zkapalněného plynu do Evropy, který je umístěn na severu Polska, dosahuje relativně vysokého využití na úrovni 60 % kapacity terminálu. S ohledem na cenu plynu, která je vyšší než v případě dovozu plynovody, se jedná o mimořádný výsledek. Nárůst dovozu LNG se v dalších letech očekává hlavně z Kataru a USA

Tak toto nadšení je úžasné: jásat, že jsem dovezl nejdražší plyn je fakt z říše bláznů.

 

Polsko patří i mezi světové exportéry banánů...

Česká republika loni dovezla z Polska 8,7 tisíc tun banánů. Jedná se o 27% meziroční růst. Polsko patří mezi 32 největších světových exportérů banánů. 45 % exportu směřuje do Rumunska, dále pak vyváží do Litvy nebo Slovenska. Za poslední rok přitom došlo k růstu exportu do těchto destinací o 27 % až 51 %. Samozřejmě, že i toto se dá vysvětlit.

Úředně se to nazývá reexport

Překupníci a Poláci jsou v daném na špici pelotonu: vždy zneužívali trh a deptali tržní systém. A odhalení nazývali rasizmem, národnostní nenávistí či genocidou na ekonomickém základě. Obchodníci s deštěm, úroky z úroků a dnes známí u nás pod názvem "šmejdi" vždy měli společnou vizi: vymyslet systém, jak někoho okrást a oloupit.

 

Ale jak si vše mohou dovolit?

Zatímco my z EU máme dotace ve výši cca 100 miliard ročně, ale vyvádíme ven díky dividendám cca 300  miliard, ve skutečnosti však  díky odvodům vnitropodnikového účetnictví dalších 300 miliard  což dělá asi 600 miliard korun ročně, Polákům vše od silnic po zbraně a plyn z USA platí z Evropských dotací, aby zavřeli "ústa" a byli v jednom šiku s Bruselem.

Korupce? Dokonce státní? Kdo by se s takovou prkotinou v řádech sta miliard zabýval...

 

Neboli český humor ve filmu Limonádový Joe: "padouch nebo hrdina – my jsme jedna rodina" Poláci vyvádějí v praxi do naprosté dokonalosti. S jásotem nakupují nejdražší plyn na světě a patří k největším vývozcům banánů, byť u nich vůbec nerostou...