Vytisknout

Zdá li se nadpis jako přitažený za vlasy, že to může být pouhá antiamerická nenávist, zde je obžaloba jeho činů. Ty nejlehčí, nad kterými bychom mohli mávnou rukou, jsou z volební doby. A pak hlavní obžaloba, kdy za tyto činy by v civilizované společnosti musel dostat násobný trest smrti. Ale je na každém, jak ho dosoudí. Každopádně to výčtově sepíšeme.

 

McCain byl patologický zabiják, který se politologicky nazývá jestřáb. Zoufale si přál zabíjet a prosazoval  nadvládu USA celému světu. V říjnu 2002 jako senátor hlasoval pro invazi do Iráku. V důsledku války zemřelo až milión občanů. Pak George Bush řekl: pardon, milion? Trochu jsem se spletl, informátor lhal. Nikdo se ani neomluvil, soud s Blairem jde do ztracena.

V roce 2015 jako šéf senátního branného výboru McCain podpořil saudskou intervenci do Jemenu, kde dnes umírají civilisté, ženy a děti.

 

Obrovská krize v USA. Lidé na dlažbě, banka se zhroutila. A senátor McCain?

McCain měl možnost proti Keatingovi zasáhnout, ale místo toho jej začal obhajovat – napsal několik dopisů úředníkům Bílého domu a bankovním dohlížitelům. Banka Lincoln S&L následně zkrachovala a poté byla vykoupena státem. Tato operace stála daňové poplatníky 2 miliardy dolarů (v rámci krize ostatních úvěrových bank 3,4 mld dolarů). Drtivá většina z 23 tisíc vkladatelů do Lincoln S&L přišla o všechny své úspory. Mc Cain jenom poznamenal :" Sorry, je to vaše blbost, že jste nalétli."

Na podzim 1990 začal skandál zkoumat senátní výbor pro etiku. McCain byl výborem vyslýchán, a... Nakonec z aféry vyšel jen s pokáráním. Válečný zabiják se v USA nezavírá.

 

 

Vraťme se o desítky let zpět

Senátor Mc Cain jako zabijácká stvůra, těšící se z upalování dětí napalmem a nervovým plynem Orange

Od roku 1967 už McCain shazoval bomby na Severní Vietnam. Ve stroji A-4 Skyhawk se specializoval na operace prováděné na nízké letové hladině. Jeho letoun zasáhla ještě na palubě americké lodi USS Forrestal raketa. McCain z incidentu vyvázl, při explozi však zemřelo 134 jeho druhů ve zbrani. A za tři měsíce se tento masový vrah na zabíjení dobrovolně podílel opět. A opět byl sestřelen, katapultoval se, tentokrát byl však zajat.  Propuštěn byl po více než pěti letech, když odmítl výměnu za Vietnamce zajatého armádou USA. V zajetí byl mučen a dva roky strávil na samotce, kde se pokusil spáchat sebevraždu. Po návratu do USA prošel rekonvalescenci a vrátil se do služby. Přes to, že od té doby měl trvalé fyzické i psychické následky.

Za zabíjení a krutost obdržel celkem pět vysokých amerických vojenských vyznamenání. Tomu se v USA a  NATO říká hrdinství. Například za upalování dětí napalmem. Úžasná, zábava. Hrdinství.

 

ROK 1968 padesát let od utajení masakrů a znásilňování, které předcházely rozhodnutí okupace

 

Podílel se na zvěrstvech, kdy vyzbrojoval islámský stát a šílené teroristy v Sýrii

 To vážně v USA nevadí?

Asi nemá cenu vypisovat další důkazy. Není problém vyhledat ve slovnících, na internetu. Šílený, zvrácený terorista a nemocný člověk ze zajetí ve Vietnamu, ale protože byl na správné straně, za zabíjení vynášený do nebes. Hnus a špína. Či lidská zvrácenost.

 

Co však stojí za zmínku, kdo stojí za touto zrůdou a charakter si můžete doplnit sami:

„John McCain byl morálním vzorem pro několik generací na celém světě. Čest jeho památce! Odpočívej v pokoji...,“ posteskl si pak předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek.

„Přežil mnohokrát svou smrt. Už když kandidoval 2008 na prezidenta, se jeho voliči obávali, že nevydrží a nastoupí Sarah Palin, a tak to hodili Obamovi. Naposledy jsem ho potkal na Globseku. Plný síly, odvahy a jasných myšlenek. Jak po celý život. Pláču,“ smutnil také expremiér Mirek Topolánek.

Český diplomat Petr Kolář vzpomíná na významného senátora Johna McCaina. "Byl ztělesním Ameriky, jakou jsem si přál mít," říká.

„John McCain byl neobyčejně statečný člověk, bojovník za svobodu, muž pevných zásad, hluboké lidskosti a stoupenec demokracie. Byl přítelem České republiky. Čest jeho památce,“ napsal na Twitteru předseda ODS Petr Fiala.

Příspěvek Jakuba Jandy:

Odešel americký hrdina John McCain. (Dokázal vraždit ženy a děti...)

 

 

Americký senátor McCain vyzývá k náletům na Sýrii – Novinky.cz

Americké zbraně pro syrské rebely již v srpnu

www.armadninoviny.cz › Události

25. 7. 2013