Než si v klidu prohlédnete snímky hotelu, který dle World Travel Awards nyní dostal nejvyšší známku a porazil jiné, světoznámé hotely, přečtěte si, co psala a píše propaganda od ČTK, Aktuálně, přes různé manipulátory až k České televizi na internetu.

 

Prázdné restaurace: Krym byl se svými lázněmi a slunným černomořským pobřežím oblíbenou turistickou destinací od carské éry, kdy Anton Pavlovič Čechov popisoval mimomanželské vztahy příslušníků společenské smetánky navštěvující jaltskou promenádu. Právě důchodci, státní zaměstnanci a ti, jimž obživu zajišťuje turistický průmysl, očekávali, že se jejich finanční situace po anexi poloostrova výrazně zlepší. Putin prohlásil, že turismus na Krymu musí vykazovat zisk, a je proto zapotřebí, aby Moskva zvážila opatření, jež přitáhnou zahraniční návštěvníky.

Kvůli ruské anexi však Krym přišel o Ukrajince a tuto ztrátu nedokázali nahradit ani Rusové. (Prostě bída, kam se podíváš...)

A tvrdil to kdo?

DŮKAZ

 

 

 Jak drtí sankce Rusko a Krym?

Rok 2018 a Krym?

Tento hotel postavila největší ruská banka Sběrbank za 300 milionů $ a je jejím jediným vlastníkem.

(Tudíž nikoliv Ukrajina)

 
Ruský Mriya Resort & Spa na Krymu byl vyhlášen nejlepším rekreačním hotelem a letoviskem mezinárodní společností  World Travel Awards. 
 
Mimochodem navíc město St. Petersburg (Petrohrad - Rusko) je vyhlášeno nejlepší turistickou destinací 2018.  Tento nový hotel se nachází v Jaltě, v obci Opolznevom, přímo na pobřeží Černého moře. Majitelé chtějí vybudovat vinařství, s vinařskou školu s vinárnou a továrny na sýr, vše přímo pro turisty v blízkosti hotelu.

 

MOST NA KRYM – za pouhých 27 měsíců Rusko postavilo most

 

Dokonce funguje
Krym - příroda
pokoj v hotelu stojí asi 230 $ za noc.

 

V loňském roce hotel navštívilo více než 100.000 turistů a měl 83 procentní obsazenost
Z ptačí perspektivy
Dle západní propagandy zaostalost vybavení je vidět všude
Rodinné apartmány se skládají ze dvou pokojů, jejichž celková plocha je od 67 do 78 metrů čtverečních.

 

Důkaz, že to není propaganda a podvod

 

Podle VCIOMu drtivou většinu obyvatel Krymu dnes netrápí žádné problémy: 88 procent dotázaných je naprosto či spíše spokojeno se svým životem a 82 procent hodnotí stejně celkovou situaci na poloostrově.

Na otázku, co se na Krymu za poslední rok nejvíc zhoršilo, odpověděla téměř třetina (30 %), že žádné problémy nejsou. Stejně odpověděla největší část dotázaných (21 %), když měla vyjmenovat, které problémy je nejvíc znepokojují.

Německý průzkum naznačuje, že se výrazně nezměnilo ani vnímání obyvatel, pokud jde o příslušnost k etnické skupině. 68 % se považuje za Rusy, 12 % za Tatary a 8 % za Ukrajince, což přibližně odpovídá tomu, jak by sami sebe označili v roce 2011.

 

 Upozornění: toto není reklama, ani propaganda. Je to pouze reakce na agresivitu TOP 09, extremistů jako je Votápek, Karas a další podvodníci České televize, Českého rozhlasu,  kteří se neštítí cokoliv pohanět v zájmu dolaru a eura v kapsách. Jejich čest je na úrovni cti bolševického generála Petra Pavla a důkaz, že u slušných lidí vždy pravda vítězí, i když to nesype korupční žluťásky do kapes...

 

Předešlé

 

Krym byl, je a bude ruský i dle mezinárodního práva a americké NATO je agresorem!