Vytisknout

Nepřetržitě omílané záběry, jak studenti 17.listopadu 1989 pózují proti policajtům za vášnivého komentu a adorace Česká televize s nenávistí ke komunistovi Ondráčkovi, zatímco na druhé straně střelba do lidí, utrhané ruce, či vystřílené oči v humánní demokratické Francii - našem vzoru. Není to zvrácené?

 

Rodrigues, jehož na facebooku sleduje 50.000 lidí, před střetem s policií živě přenášel pomocí sociální sítě protest v Paříži. V nemocnici byl uveden do umělého spánku. Řekl, že ho zasáhla i další kontroverzní zbraň pořádkové policie - u nohy mu navíc  vybuchl speciální zásahový granát.

 Takže má vystřelené oko, protože natáčel v přímém přenosu Macronovu francouzskou demokratickou policii? 

A Macron ukrytý  v kalhotkách babičky Macronové hrozí krvavou pomstou Venezuele...

Porovnejte zásah na Národní třídě v roce 1989 a tyto "demokratické" mlátičky

 

A za halasného pokřiku našich mainstreamových médií, že stále méně žlutých vest protestuje, aniž doloží: protože se bojí, že je Macron jako prezident nechá zastřelit. Přitom prezident Macron patří do okruhu teroristů v čele s USA, kteří připravují krvavý puč ve Venezuele.

 

A všimli jste si opět "mohutného ticha" našeho demoktratického komanda v čele s Čt?

 

A občané České republiky žasnou, co se nám v přímém přenosu předvádí. Ne, tento hnůj zde vážně nechceme. Zde je (zatím) ještě civilizace! I když:  při pohledu na naše "demokratické komando" už i zde začínají pochybnosti...