Vytisknout

Terorista Vladimír Putin je největší zločinec a zdá se, že ho nikdo nezastaví. A těch teroristických akcí je celá řada a další a další přibývají.

 

Třeba Krym:

Za 25 let panování Kyjeva nepostavili jedinou elektrárnu a teď tam najedou budou mít dvě, mají nové zdroje vody, mají Kerčský most, nové letiště, dálniční síť, nové školky, fungující správu a k tomu 6 milionů turistů ročně. Ten terorista Putin je strašný...

Terorista Putin za pouhých 27 měsíců postavil 19 kilometrový most na Krym (samozřejmě to nechal postavit)

Za pár dní či týdnů zprovozní jeden z největších plynovodů na světě Síla Sibiře, který je budován pro dodávky ruského plynu do Číny. Terorista Putin oznámil, že už je 99% hotovo a blíží se do finále. Díky plynovodu se Rusko stane hlavním dodavatelem přírodního plynu do Číny.

Navíc terorista Putin z poloviny financuje plynovod Nord Stream II, který si vyžádá investici 9,5 miliardy eur (245 miliard Kč). Začal se stavět loni, dokončen má být do konce letošního roku. Dosud se postavila asi pětina z plánovaných 2400 kilometrů potrubí.

 

Terorista Putin spouští elektrárnu

 

Je čas odsoudit teroristu Putina

 

To západ a NATO je jiné kafe

Mírové bombardování - humanitární - v Jugoslávii, v Iráku, Sýrii či Libyi musí světu ukázat, že Pentagon a NATO jsou ty nejmírovější instituce na světě. A i ve Venezuele se mírově USA angažují. Taktéž mírové raketové základny NATO vybudované po roce 2000 v Kosovu - Camp Bondsteel, Rumunsku - Mihail Kogălniceanu, Bulharsku - Plovdiv, Jampol, Burgas, Litvě - Šiauliai, Estonsku - Ämari ,  dosvědčují, jak mírově to s námi myslí. Dokonce do vedení dosadila NATO mírového generála Petra Pavla, kterého převlékla z bolševického mundůru do mírového NATO.

 

Vývoz humanitární demokracie a svobody z USA a NATO

 

 Americký velvyslanec v Rakousku Trevor Traina: jste nepoučitelní, my vám nabízíme dvakrát dražší mírový plyn z USA a vy drze chcete levný ruský. Takto se nám odvděčujete? Přece trh funguje tak, že od nás nakoupíte předražené a nikoliv levné. (Samozřejmě toto je parafrázováno, velvyslanec Traina vyhrožuje sankcemi) Polovinu nákladů na výstavbu plynovodu Nord Stream 2 nese na svých bedrech ruský plynárenský gigant Gazprom. Jeho evropskými partnery v projektu jsou německé společnosti Uniper a Wintershall, britsko-nizozemská firma Royal Dutch Shell, rakouská OMV a francouzská Engie.  

 

A nyní mírové NATO vyzvalo Rusko, aby vrátilo Krym Ukrajině

 

 Kruci, kde bere to žebrácké Rusko peníze na tento terorismus - výstavby elektráren, mosty, plynovody, když USA vynakládá na mírové bomby tolik, že zadlužením se hroutí a Rusko už nemá skoro žádný dluh? A ti zrádní Krymané si ho dovolí ještě milovat! Toho teroristu...