Vytisknout

Chunta z Bruselu a NATO vyhlásila slušným lidem válku, Stoltenberg po vzoru Velkého vůdce pohrozil celému světu, že budou lidé a státy rýt držkou v zemi, když NATO nebudou poslouchat a frenetický potlesk senátorů v Kongresu předlužených USA slintal blahem.

 

Kdo nejte s námi, jde proti nám, hlásili vůdcové bolševické revoluce a se stejnou vyjelo do boje "demokratické komando" vůdců války pod štítem Pentagonu!

 

A Evropská unie?

Nečekaná posila evropských hvězd v osobě Nigela Farage  a "brexitářů" skýtá jedinečnou možnost posílit kampaň proti extremistům z Bruselu v čele s Tuskem a Junckerem zasahujícím do našeho dennodenního života.

BBC oznámila, že Mayová žádá velký odklad a může se účastnit voleb do EU. Zda je to pravda a zda se to potvrdí, zda skutečně odklad bude je ve hvězdách, ale jisté je, že Nigel Farage vyhlásil poplach a na Twitteru, facebooku a v BBC vyhlásil mobilizaci s výzvou, že se lidé mají okamžitě hlásit do Brexit Party.

Demokracie pláče, demokracie sténá a z lidu se stalo rukojmí, zatímco vládne vojsko NATO a nadlidé stejně jako v České republice dnes pod názvem  lepšolidé z kavárny. A vláda lidu šla do pryč, referendum nikoho nezajímá. (Zatím tvrdí BBC)

 

tweet Farage před chvílí:

Theresa May právě řekla, že britská vláda se připravuje na evropské volby. Zaregistrujte se nyní na adrese http://thebrexitparty.org.