Neuvěřitelné, jaké pedofilní pokusy zahájili učitelé v některých školách. Chlapci gymnazisté si mají vzít kalhotky a podprsenky, starší děvčata z gymnázia slipy bez podprsenek. A učitelé to budou kontrolovat a hodnotit!

 

Ne, to není hoax, toto zvěrstvo se skutečně připravilo.

“Bude to najzaujímavejší večer,” sľubuje gymnázium

Bratislavské Gymnázium Jura Hronca sa ku 25. aprílu zapojí do medzinárodnej LGBT akcie s názvom “Gender-Swap Day”, v rámci ktorej sa majú deti v škole prezliecť za opačné pohlavie. Škola o tom informovala na svojich stránkach na sociálnych sieťach.

 

Škola na Facebooku a na Instagramu zve své žáky, aby se nebáli a ve čtvrtek 25. dubna se přímo ve škole převlékali za opačné pohlaví.

“Kamoši, už tento štvrtok prebehne najzaujímavejší tématický štvrtok ever! Máte za úlohu sa obliecť ako opačné pohlavie, stačí aj ak sa prezlečiete priamo v škole! Tešíme sa na odvážlivcov a dúfame, že sa Vás zapojí čo najviac! Fotky posielajte na náš IG. Vaša ŽŠR,” uvádza bilingválne gymnázium na svojej stránke na Instagrame.

 

(bilingvní gymnázium je speciální škola, kde se učí i  v jiné řeči, třeba v angličtině)

Mimochodem, který kluk v pubertě by si ze srandy nevzal podprsenku a nešel se podívat na prsa holek, když to má úředně ředitelem školy povoleno? Ale je skutečně rok 2019 a kultura středoevropská?

 

Po pedofilních kněžích,  Michaelu Jacksonovi pedofilní školy? A to chtějí úchylové a pedofilové děti zneužívat legálně a už se to projednává v Poslanecké sněmovně!

 

 Hlavné správy