Vytisknout

Je čas začít jednat: jsou dvě možnosti. Nenechat už nikdy neziskovou loď vyjet (humanitárně potopit jako v Jugoslávii), nebo pod tvrdým trestem nechť si osobně přeberou běžence ti, co je sem tahají a budou za ně ručit osobně. Třetí možnost asi humanitární organizace neschválí: kapitánku lodi Racketeovou se všemi migranty zavřít na loď a stravu s vodou jim humanitárně shazovat z helikoptéry.

 

Kolik běženců má Merkelová ve svém bytě? Proč my - Evropané - se máme bát? Kolik nepřizpůsobivých u sebe ubytoval Pirát dreda Bartoš a jeho komunistická pirátská strana? Je pravdou, že ani jednoho?

 

Loď Alan Kurdi německé neziskové organizace Sea-Eye s 65 migranty na palubě doplula navzdory námořní blokádě do mezinárodních vod u italského ostrova Lampedusa. Kotví zde i plavidlo Alex italské neziskové organizace Mediterranea Saving Humans s 41 běženci.

A dokonce dredovaná špína z lodi Sea-Watch 3. kapitánka Carola Racketeová Salvinimu vyhrožuje.

 

Všimli jste si, že je sem neziskovky ziskové v čele s Merkelovou tahají, ale riziko musí nést policie a obyčejní občané?

Že všichni papaláši se skrývají za kordony policistů a hradbami vysokých stěn, zatímco prostým lidem uřezávají hlavy (Británie) a nebo je jako u nás (děvčata a ženy) obtěžují, dokonce znásilňují?

V Praze se pohybují desítky "Afro". Vážně jsou to všechno turisté, ministře Hamáčku? A co se stane, až dostanou v Německu občanství a příjdou k nám? Proč mlčíte?