Tak jako mnozí šílení a zvrácení "velikáni dějin" i Angela Merkelová se zařadila po jejich bok. I ona dělala pokusy na lidech Evropy jako jiný Němec - doktor Josef Mengele, kde šlo o životy do slova a do písmene a stejně tak jako dnes, kdy "pozvaní hosté" vraždí mírumilovné evropské obyvatelstvo a nyní se z toho Angela Merkelová hroutí.

 

(Josef Mengele byl německý lékař SS, který během druhé světové války na vězních v koncentračním táboře Osvětim prováděl morbidní a sadistické experimenty.)

 

Je strašné co v Evropě (nikdo neví proč) napáchala a je jasné, že se to nyní na ní odráží: delirium tremens už neskryje

 Delirium tremens (latinsky „třesoucí šílenství“, volně přeloženo „šílenství s třesem“) nebo též třesoucí se blouznění. Je to poslední stádium. Během deliria pacient mohutně halucinuje – může vidět různá malá zvířata (tzv. mikrozoopsie), často vykonává zažité, zautomatizované pohyby. Tento stav vyvolává alkohol, který si alkoholik či politik ve stresu, často s pomyšlením, co provedl dává dlouhodobě na utlumení paměti a pak už nic nezabírá.

 

Merkelová ví, že je zločinec a že další genocida jde opět z Německa, i když paradoxně jinak

Merkelová opět nyní zdůraznila, že je do důkladné reformy třeba vytvořit „časově omezený mechanismus“, který by pomohl unijním zemím ve Středomoří, kam směřuje ze severní Afriky nejvíce migrantů. „Zachraňovat na moři není jen povinností, ale i zákonem humanity,“ dodala.

 

Lže, nebo je šílená. Nebo už má delirium tremens dlouho a dobře ho skrývala!

Nic se nezakládá na pravdě a řešením nemůže být další zločin. Za prvé z moře se nezachraňují chudáci, ale (většinou) chamtivá, nenažraná společnost, která natahuje ruce po bohatství, kdy po příchodu se nechce přizpůsobit, nechce přijmout naše pravidla, naopak je odmítá a velmi často je porušuje, dokonce loupí a vraždí, či znásilňuje! Mnohé dívky a ženy už těžce trpí, některé už nepřežily. A genocida na Evropanech je stejná, jako když "pionýři a kolonizátoři" dobývali Ameriku vyvražďováním statisíců indiánů!

Za druhé posílat peníze do Afriky je zločin na daňových poplatnících. K obyčejným lidem se totiž nikdy nic nedostane: ty peníze rozkradou neziskové organizace nebo místní "Capo di Tutti Capi" a jediným řešením je jim otevřít dveře obchodu, což opět Francie, Velká Británie, Kanada a jim podobní odmítají, protože to nic nenese a je to skutečná solidarita! Tu naposledy (opět paradoxně jako totalitní režim) dělal Sovětský svaz za Leonida Brežněva, byť mlel z posledního!

 

Přejme Merkelové... Vlastně co? Ať její další život pokračuje, jak si zaslouží. A mrtvé, či znásilněné ženy žalují...