Vytisknout

Místo vyjednávání o míru provokace. Místo zatčení a odsouzení vrahů z Majdanu mlha a výsměch. Další dodávky zbraní na Ukrajinu, i když mnohdy postarších.

 

Jak je možné, že občané Evropy nedostali závěrečnou zprávu z doby, kdy se Topolánek vyděsil, jak se ztrácí plyn na Ukrajině? Kdo to zaplatil? Vše je zahnáno do autu, mrtví přibývají, Ukrajinci prchají zoufale do Evropy, rusky mluvící Ukrajinci prchají do Ruska a terorismus vesele kvete dál.

 

A vždy je občanům Evropy zděleno, že ten Putin je grázl

 Občané Ukrajiny odmítli ukrajinský terorismus jako zabíjení na Majdanu a nadšeně přijali ochranu Ruska

Za to je ještě větší demagogie proti Rusku, dokonce je napadán prezident Zeman, který odmítá lži o svaté Ukrajině a ďáblovi z Kremlu, je napadán Orbán a hledá se na něj "západní bruselský" trest, jsou napadáni lidé, co se snaží na vlastní oči přesvědčit, jak to skutečně je. Za vstup na Krym je vyhrožováno, lidé nesmí znát pravdu.

A případným konfliktem, spustí li se řežba, budou postiženy všechny státy včetně Maďarska, České republiky, protože jaderné rakety zlikvidují vše v dosahu sta kilometrů!

Provokace Ukrajiny u ruského Krymu si nemůže Rusko dovolit

A na to spoléhá NATO, na to spoléhají státy (politici), kteří věří, že případným konfliktem bude zlikvidován okruh až po Prahu, ale západ bude nedotčen. Prstenec obrany kolem Moskvy jim dává naději, že přežijí. A co my? To Polákům nevadí? A Ukrajinci v obrovském opouští území, kde k masakru může dojít.

Možné napadení, před kterým se musí Rusko ochránit

 

Ukrajinci zabavili ruský tanker

„Vyjasňujeme okolnosti, abychom přiměřeně zareagovali. Pokud dojde k zajetí Rusů jako rukojmích, bude to považováno za nejhrubější porušení mezinárodního práva. Následky nenechají na sebe dlouho čekat,” varovalo ruské ministerstvo zahraničí podle agentury Interfax.

Zabavení ruského tankeru ohlásila ukrajinská tajná služba SBU.

 

 Vrátí USA nezákonně obsazené Kosovo a Camp Bondsteel?

Camp Bondsteel  je americká vojenská základna ležící v Kosovu a vybudovaná v roce 1999. Nalézá se poblíž města Uroševce a rozkládá se na ploše 3,86 km³. Jakým právem? Právem domněle silnějšího? Proč kolem nás rostou americké základny jak houby po dešti? Máme se připravit na přepadení Ruska, masakry a válku?

 

Ale je možné, že je to dělová salva před možným vyjednáváním, ukončením konfliktu, dohodami o plynu a první "zdánlivý" úspěch nového prezidenta Ukrajiny pro výchozí pozici. Před pár minutami bylo totiž oznámeno, že se ruští námořníci mohou vrátit domů, ukrajinská ombudsmanka naznačila kladné jednání o zatčených Ukrajincích a to vše po telefonickém rozhovoru mezi ruským a ukrajinským prezidentem před pár dny. Naděje umírá poslední. Věřme...