Vytisknout

Připojte se k podpisu propuštění politických vězňů v Rusku, opět ječí Kalousek, kníže číro Schwarzenberg a ti lepší . I hokejista Dominik Hašek další "chartu" podepsal a ještě se tím chlubí. Komedie na pokračování: Amnesty internacional a že prý za upozornění na nedostatek školek dostane Anastasie Ševčenková šest let. V Rusku. Povídali že mu hráli...

 

V TOP 09 už nebojují za Savčenkovou. Nyní za Ševčenkovou...

Jiří Pospíšil, předseda

Karel Schwarzenberg, čestný předseda 

Markéta Pekarová Adamová, 1. místopředsedkyně

Tomáš Czernin, místopředseda

Marek Ženíšek, místopředseda

Michal Kučera, místopředseda

Miroslav Kalousek, předseda poslaneckého klubu

 

HOAX a dezinformace

Ruské úřady prý poprvé použily represivní zákon o "nežádoucích organizacích" k zahájení trestního stíhání obhájkyně lidských práv Anastasie Ševčenkové. Ta může být odsouzena až k šesti letům vězení, varuje Amnesty International. 

Samozřejmě zamlčí, že dostávala dotace od Sorosů a dalších podvodných organizací, že na to byla upozorněna a porovnejte: Navalnyj přímo za protiputinovské organizování nepovolených demonstrací dostal tři měsíce a zde prý za upozornění na málo školek dostane šest let natvrdo. Přitom je v Rusku svoboda slova větší než u nás a osobně jsem si to odzkoušel.

 

Tak nám zase slavná Amnesti International předhodila další sousto

Na Anastasii Ševčenkovou z ruského Rostova na Donu, obránkyni lidských práv a členku lidskoprávní organizace Otevřené Rusko, bylo 23. ledna 2019 uvaleno domácí vězení. V současné době jí podle zákona o tzv. nežádoucích organizacích hrozí trest odnětí svobody na šest let. Jedná se o první případ trestního řízení, v němž se obžaloba o tento represivní zákon opírá, a hrozí, že může jít o pouhý začátek. V nejistotě se momentálně ocitá také několik set dalších členů Otevřeného Ruska z různých částí země. A jaksi se tají o dolarové výpomoci za spolupráci s USA. To je prý vedlejší.

 

Ten jeliman Hašek a jinak se nazvat nedá, byl v Rusku před deseti léty. Dnes policistu na ulici nepotkáte. To ad a. Ad b)

Dominiku Haškovi strašně záleží na jakési dámě, která bere peníze ze zahraničí, aby poškodila Rusko, ale vůbec mu nevadí šílené tresty Katalánců za demokratické referendum. DEMOKRATICKÉ REFERENDUM V KATALÁNSKU!

 

Prosím porovnejte fakta:

Rusko pošlapalo práva Navalného, rozhodl Evropský soud ve Štrasburku. Kreml nesouhlasí

Rusko prý porušilo práva opozičního vůdce Alexeje Navalného, když mu v roce 2014 uložilo domácí vězení a uvalilo na něj další restriktivní opatření. Co dělal a dělá Navalnyj za peníze ze západu všichni vědí, či mohou dohledat. 

 

A co Katalánsko? Šílené politické tresty a...?

Španělský nejvyšší soud  vynesl vysoké tresty vězení pro katalánské politiky za neústavní referendum o nezávislosti Katalánska z roku 2017. Ke 13 letům odsoudil bývalého vicepremiéra regionální vlády Oriola Junquerase, hrozilo mu až 25 let.

Dvanáct let vězení dostali katalánští exministři Raül Romeva, Jordi Turull a Dolors Bassaová, kteří spolu s Junquerasem byli odsouzeni i za zneužití veřejných fondů na uspořádání referenda.

Bývalá předsedkyně katalánského parlamentu Carme Forcadellová dostala 11 let a šest měsíců vězení. Odsouzena byla mimo jiné za to, že v roce 2017 postoupila k projednání v katalánském parlamentu několik zákonů souvisejících s referendem o nezávislosti.

„Svobodná parlamentní debata není zločin... Demokracie dnes zažila černý den,“ komentovala pondělní rozsudek Forcadellová, která na verdikt čekala stejně jako osm jejích kolegů ve vazbě.

Exministři Joaquim Forn a Josep Rull dostali 10 let a šest měsíců vězení. Aktivisté Jordi Sánchez a Jordi Cuixart, kteří jsou ve vazbě už od října 2017, dostali devět let vězení.

Za barbarství označil verdikt Carles Puigdemont, který byl v době uspořádání referenda katalánským premiérem a který je od října 2017 na útěku před španělskou justicí. Žije v Belgii a španělská justice dál usiluje o soud s ním.

To skutečně nejsou političtí vězni, hokejisto Dominiku Hašku a ti TOP? Inteligence sama...

 

 

 

 

 Vzpomínáte?

Bělobrádek píše Putinovi na obranu pilotky Savčenkové. Kalousek marně burcoval poslance. A dnes?

https://img.blesk.cz/img/1/normal690/2623544_nadija-savcenkova-savcenko-ukrajina-pilotka-soud-vezeni-rusko-belobradek-putin-v1.jpg?v=1

 

 

Čert aby se v té šaškárně a propagandě vyznal.

 

Když se blb s blbem sešel, tak. Tak už nemilují Savčenkovou. Nyní milují Ševčenkovou. Další záhadný politický vězeň. Vážně, čert aby se v tom vyznal...