Vytisknout

Nastane ještě větší teror a vyhrožování bruselských vyděračů, nebo se Evropská unie otřese v základech jako bolševická RVHP? Blíží se svoboda jako v roce 1944 v Evropě, či v 1988 v Československu? Nastává čas se poučit a jednat. Jourová už začala vyhrožovat!

 

A současně je dnes dána velká pocta první a největší britské premiérce ze všech premiérů:

Margaret Hildě Thatcherové, baronce z Kestevenu

Včera dostala pomyslnou kytičku do svého hrobu.

12.12.2019

 

 BREXIT

Nigel Farage greets Czech President Vaclav Klaus

Co chtěla baronka Margaret? Volný obchod s Evropou v době EHS (totéž co my), ale vlastní měnu a možnost rozhodování Británie bez "Bruselu". (Opět totéž co my.)

Thatcherová však měla v měnových otázkách spor nejen s Delorsem a dalšími "Evropany" z kontinentu, ale také se svými vlastními ministry. Především s ministrem financí Nigelem Lawsonem a také s ministrem zahraničí Geoffrey Howem. Oba chtěli Thatcherovou dotlačit k tomu, aby Británie vstoupila do mechanismu ERM II, kde byly evropské měny spoutány do poměrně pevného kursového systému. Thatcherová s tím nesouhlasila, ale nakonec se k tomu nechala pod tlakem donutit. Po několika letech ale Británie, již za vlády Johna Majora, z ERM II vypadla po gigantickém spekulativním útoku fondů George Sorose. Britská centrální banka utratila miliardy liber na záchranu kursu libry, ale trh byl nakonec silnější. Thatcherová tak získala argument, že měla pravdu, a Británie se po této zkušenosti dodnes drží jejího názoru, že plovoucí kurs libry je pro Británii nejlepším měnovým uspořádáním.

Aby bylo jasno: my, "Čechoslováci" chtěli vstoupit do EHS, kde byl volný pohyb zboží a osob. Pak se změnilo EHS na totalitní, skoro unitární stát a je čas se opět připojit ke svobodné Velké Británii, která je naším nejpřirozenějším partnerem (i citovým)

Extresmističtí vládci Bruselu se chovali jako diktátoři a další zvolení svoji zvrácenou touhu po moci opakují, a za každou touhu po svobodě vyhrožují a trestají. (Zvrácená Jourová budiž důkazem) A Velká Británie přes nenávist bruselských extremistů dotáhla touhu po svobodě do vítězného konce.

 

 

Paradoxy "posilování": Velká Británie práskla do bot a vystřídá ji Ukrajina a Albánie. Opět další obohacení. Konečně Evropa i díky migrantům bude posílena. To idiotství už překročilo rubikon.

A Česká televize?

Slizský senátor Fischer místo posouzení opět začal něco blekotat o antisemitizmu, hvězdná pěchota České televize vyslaná na výlet do Velké Británie v největším počtu plácala jednu nedůležitost za druhou a vesele utrácela koncesionářské poplatky a vše se měnilo v zoufalou blamáž. Poslední naděje pro ně splaskla.

 

Co bude dál?

Budeme bedlivě sledovat zhroucení Velké Británie, jak přepovídaly elity Evropské unie, elity České republiky a Evropských hodnot. Teda, ty, co si o sobě myslí, že jsou elity a tvrdily, že Britové umřou, nebudou mít léky, zhroutí se obchod a další vysoce inteligentné mainstreamové prognózy.

Asi je každému jasné, že nezhroutí li se Británie, dáme to všem dezinformátorům mainstreamu náležitě sežrat. Že budeme vyhledávat všechny šmejdy a budeme jejich výroky a strašení zveřejňovat, aby občané pochopili, kdo hrál a hraje poctivou informační politiku a jakou ti takzvaní demokraté, co se chovali jako šmejdi viz Jiří Přibáň z Cardiffu.

Blbečkovi - stálemu dezinformátorovi České televize, co zoufale už zase řeší pád konzervativní strany, i když ještě neskončily volební vysledky.

 

A budeme řešit nyní CZEXIT my?

Ne, je zajímavější cesta pro českého občana, se kterou začneme seznamovat čtenáře po Novém roce. Nechte se překvapit. I když je cesta ke svobodě Čechů ještě na hony vzdálená.