Vytisknout

Přece není možné, aby Merkelová nenesla za rozvrat Německa osobní vinu! Že Merkelová neponese za rozvrat Evropy vinu. Stále stejný scénář, kdy různé provokace nachytají nějakého šílence, ten začne vraždit a hodí se to politicky na opozici. Nebo na Afd. Nebo u nás na SPD. To je ten skutečný zločin!

 

Merkelová nenávidí rasismus a nenávist, ač sama nenávist a rasismus rozpoutala

Ministerský předseda Durynska Thomas Kemmerich (FDP), zvolený do funkce i hlasy Alternativy pro Německo (AfD) po pouhých 24 hodinách v úřadu oznámil, že v něm skončí. Ustoupil tak tvrdému tlaku kancléřky Angely Merkelové (CDU) i řady dalších předních politiků, podle nichž je jakákoliv spolupráce s AfD nepřípustná.

Do davu lidí v tradičním masopustním průvodu v městečku Volkmarsen poblíž hesenského Kasselu v pondělí vjel automobil. Policie v Kasselu uvedla, že řidič byl zadržen. Zraněno bylo 30 lidí, z toho třetina dětí, informuje agentura Reuters s odvoláním na německý list Bild. Sedm z nich utrpělo vážná zranění. 

A včera dostala Merkelová další ránu! Za rozvrat Německa jí to spočítali v dalších volbách do parlamentu v Hamburku. CDU dosáhla svými jedenácti procenty nejhoršího výsledku ve svých poválečných dějinách.

Merkelová musela velmi dobře studovat metody Stasi a STB, či NKVD, že jede ve stejném režimu. Ale že tím jsou oslabeny bezpečnostní služby a ty pak nemohou chránit obyčejné lidi ji nezajímá? Šílenec v Německu (z uvolněných zdrojů) nestřílel pro dezinformaci, že Země je placatá a že zelení Marťani obsadili naší planetu. Přece zprávy, že němečtí občané nejsou pořádně chráněni, zatímco německé bezpečnostní služby pronásledují politickou opozici bijí do očí.

Není den, aby v Německu nebyl teroristický čin, i když prý teroristický není, protože jsou to pomatenci, naočkovaní a kdesi cosi.

Merkelová musela jasně vědět, že koncentrací a vyháněním místních obyvatel jako u nás starousedlíky - dědečky a babičky z Matiční vznikne myšlenková vendeta a že to někde bouchne. A tak dlouho urážela normální občany, až to skutečně nějaký duševně chorý neunesl a zaútočil. Každý psychiatr to ví, dokonce většina občanů to ví a zná, že po provokacích se ti nejlabilnější neudrží. Bolševici na to spoléhali celých padesát let a pak tajní vždy vyhmátli z davu několik jedinců a ukazovali je jako exemplární příklad. Jednou to byli rozvraceči socialismu, příště rozvraceči státu a vždy se jednalo o politické oponenty typu Václava Havla, a všech nás, co jsme odmítalí v Ústavě zakotvenu vedoucí úlohu KSČ.

Jak je možné, že Německo nepředvolá Merkelovou k zodpovědnosti za zločiny a masakry v Evropě?

Kolik bylo teroristických útoků v Evropě, než nastoupila Merkelová do úřadu? (Samozřejmě mimo jiné) V Británii i policisté chodili beze zbraně, v České republice neexistovaly betonové zátarasy a policisté se samopaly. Mnozí si pamatují, mladší mohou dohledat. Pak USA zahájily boj za mír a drastické scény přibývají. A Merkelová pozvala "africko-asijské inženýry", kteří neumí číst. A psát.

A jaká je nejstrašnější a současně nejzločinnější myšlenka?

Ti, co hlásají, že máme mít sousedy všech lidských vlastností se sami k pozvání těchto lidí a dětí do SVÝCH rodin nehlásí. Proč si Šabatová a další neadoptovaly děti z rozvrácených romských rodin a neukázaly, jak to je snadné? Kolik ubytovala Merkelová afghánských mužů u sebe doma? Kolik ubytovala u sebe Richterová od Pirátů romských dětí a nepomáhá s výchovou? Nebo Pirát Bartoš - nechť ukáže přímo ve vyloučené lokalitě, jak lze těmto lidem pomoct!

A o tom to je: oni je chtějí poslat k nám a sami se zabarikádují, aby byli v bezpečí. A my se nemáme strachovat o své ženy, děti a vnoučata? Tak kdo je ten šílený, frau Merkelová?