Vytisknout

Smutné, velice smutné: teprve když teče do bot, teprve když jde skutečně o život se pozná, kteří lidé a které státy jsou ochotny druhým pomoct a kteří a které jdou ostatní jenom okrást.

 

Chamtivost udusila USA

A zatímco Musk, Bezos, Gates či Buffett světu vykládají, jak jsou nejlepší lidé světa a jak by se rozdali, zatímco USA a Německo tvrdí, že jsou nejvyspělejší a nejúžasnější státy světa, když dojde k nejhoršímu, ukazuje se, že jsou na nejodpornějším konci žebříčku a jejich pomoc je pouze v tom, jak ostatní okrást, a USA ještě dokáží pouze vraždit a loupit pod hlavičkou NATO.

 

È arrivata in Italia la delegazione composta da 37 medici e 15 infermieri cubani che, da subito, sarà impegnata ad aiutare gli operatori sanitari degli ospedali lombardi nell'emergenza coronavirus. "Siamo qui per aiutare l'Italia, la nostra patria è il mondo", hanno dichiarato i medici che, dopo essere sbarcati all'aeroporto di Malpensa, sono stati trasferiti a Crema.

 

Delegace lékařů dorazila na pomoc z Kuby do Cremy a je okamžitě funkční

LaPresse / AP - CorriereTv

Delegace 37 kubánských lékařů a 15 zdravotních sester dorazila do Itálie a bude okamžitě zapojena do pomoci zdravotnickým pracovníkům nemocnic v Lombardu v případě nouze na koronaviry. "Jsme tu, abychom pomohli Itálii, naší domovinou je svět," uvedli lékaři, kteří po vystoupení na letišti Malpensa byli převedeni do Cremy.

Delegace lékařů dorazila z Ruska a Číny za velkého potlesku Italů

Ministerstvo obrany Ruska uvedlo, že na vojenském letišti Čkalovskij v Moskevské oblasti bylo soustředěno 9 letadel Il-76 vojenského transportního letectva ruských leteckých sil, která byla v noci rychle přesunuta z Pskovské, Uljanovské a Orenburgské oblasti.

 

Ruský prezident Vladimir Putin v sobotní telefonním rozhovoru s italským premiérem Giuseppem Contem potvrdil svou připravenost okamžitě pomoci v boji proti koronaviru.

Před Rusy a Kubánci do Itálie již dorazili i lékařští specialisté z Číny, aby zemi pomohli v boji s koronavirem. Číňané, podobně jako Rusové, sebou do Itálie přivezli i lékařské pomůcky a vybavení.

 

Celý svět začíná pohrdat spodinou z USA:

kde jsou jejich roušky, respirátory? Ani ten lék nedokázali poslat, i když slíbili. Chtějí za něj ještě víc?

 Kde jsou ti hvězdní lékaři z USA, když teče do bot? Kde mají miliardy na pomoc? Zalezlí jak krysy a pokud mají léky, žádají za něj naopak miliardy, i když na tom v USA pracovali vědci celého světa. Ten svět je nejhnusnější od doby vzniku Homo Sapiens Sapiens. Teprve nyní se ukazuje, kdo je kdo. 

 Možná místo léků pošlou USA a jejich NATO jaderné bomby, aby nám pomohly...