Vytisknout

"Pokud existují dva případy, pak to začíná připomínat nebezpečný vzorec. Pokud se ve skupině, na které se vakcíny testují, objeví třetí případ neurologického onemocnění, může vývoj této vakcíny skončit," řekl odborník na vakcíny Oregonské univerzity pro vědu a zdraví Mark Slifka.

 

Londýn: Klinické hodnocení vakcíny Covid-19 provozované farmaceutickou společností AstraZeneca bylo opět dočasně pozastaveno poté, co dokonce dva dobrovolníci ve Velké Británii utrpěli vážné neurologické onemocnění, uvádí Mirror Online.

Odborníci vyjádřili znepokojení nad fází klinického hodnocení vakcíny Covid-19, když společnost AstraZeneca musela pokus zastavit podruhé, přičemž poslední test byl zastaven počátkem tohoto měsíce.

Podle Národní organizace pro vzácné poruchy bylo u dobrovolníků, kteří podstoupili test, zjištěno zánětlivé onemocnění vedoucí k zánětu míchy, senzorickým změnám a autonomní dysfunkci! Zánět míchy je často typický pro ty, kteří prodělali úraz. Mívá trvalé následky. Pacienti, kteří myelitidou trpí, mívají vysokou teplotu, trpí bolestí zad a postupně jim oslabují ruce i nohy. Pokud zánět zasáhne oblast šíje, může dojít i k ochrnutí dýchacích svalů.

Společnost AstraZeneca prostřednictvím své 111stránkové zprávy o plánu, známé jako protokol, uvedla, že cíl výroby vakcíny byl z 50 procent účinný. Pokud je vakcína v té době z 50% účinná!!!, může AstraZeneca zastavit testování dříve a požádat o vládní povolení k uvolnění vakcíny pro nouzové použití.

V Británii "operují" s doporučením, že když 50% lidí přežije, může se vakcína podávat v nouzovém stavu. Zkuste prosím porovnat s ruskou vakcínou SPUTNIK V. A proč se Putinova dcera či Šojgu ruské vakcíny nebojí. Ale my koupíme doporučení z Bruselu...

 

Zdroj

Sukarelawan ujian vaksin Covid-19 alami penyakit neurologi ...

před 3 hodinami - London: Ujian klinikal vaksin Covid-19 yang dijalankan syarikat farmaseutikal AstraZeneca dihentikan sementara selepas dua sukarelawan di ...
 
www.mirror.co.uk › ... › Coronavirus
před 4 hodinami - Experts have voiced concerns about AstraZeneca's vaccine trials after the company confirmed two UK volunteers suffered serious neurological ..