Vytisknout

Úvodem: sociální sítě jsou tvrdě regulovány, protože jsou údajně zdrojem strašných dezinformací. (Netřeba odkazu, stačí nalézt Jourovou, Vrábela a další hvězdy cenzury). Pokud však vyhraje Biden a soud posvětí, znamená to, že sociální sítě jsou skvělé, elektronické volby jsou nezmanipulované a nedezinformovatelné a nezfakenewsuovatelné a volby v USA jsou neprosto čisté jak lilium?

 

Někdo ze stovek milionů lidí dělá primitivy a tresty by měly následovat

A nyní, o co jde a proč prezident Trump tentokrát oprávněně ostře zaútočil

Zdálo se, že vítězství má v kapse. Všechny volební výsledky hovořily v jeho prospěch, a tak už relativně brzy prohlásil, je je vítězem. Nechme jeho formu vyjádření, ale skutečnost.

Trump na průběh voleb už reagoval na Twitteru.

„Minulou noc jsem vedl, často bezpečně, v mnoha klíčových státech, téměř ve všech případech, byly tyto státy ovládány demokraty. Poté, jeden po druhém, začaly náskoky magicky mizet, když byly spočítány korespondenční hlasovací lístky. VELMI PODIVNÉ, ‚průzkumníci‘ to chápou úplně a historicky špatně!“ napsal prezident Donald Trump

 

Washington Americká poštovní služba (USPS) v noci dokončila soudem nařízené zpracování opožděných korespondenčních hlasů. Podle agentury Reuters to oznámil mluvčí pošty. Federální soud v úterý poště nařídil, aby zpracovala veškeré opožděné korespondenční hlasy a neprodleně je doručila na místo určení. Nařízení se týkalo zhruba 12 států, včetně klíčových Pensylvánie a Floridy, uvedla agentura Reuters. Federální soudce Emmet Sullivan v úterý nařídil poště, aby dokončila inspekce do 15:00 místního času (21:00 SEČ) a potvrdila, že do 16:30 místního času (22:30 SEČ) v třídírnách žádné korespondenční hlasy nezbudou. Verdikt vynesl poté, co na poštu podali žalobu aktivisté za volební práva ze skupiny Vote Forward a lidskoprávní organizace NAACP, která se tradičně zaměřuje na obranu práv Afroameričanů a Hispánců. Podle nedělních údajů pošty mělo jít o zhruba 300 000 korespondenčních hlasů odevzdaných bez doručenky, díky které lze potvrdit, že byly odevzdány volebním komisím.

 

 

A stal se ZÁZRAK  na který poukazuje prezident Trump a žádá přepočítání a překontrolování

 Michiganský volební zázrak
Přišlo 130.000+ korešponďáků.
Biden: + 130.000+ hlasů.
Trump: 0 hlasů.
 
Je to normální? I zde! Včera v noci prezident Trump významně vedl v několika státech, včetně Gruzie, Severní Karolíny, Michiganu, Wisconsinu a Pensylvánie. Prezident Trump měl včera v noci v Michiganu významný náskok. (Foto: Twitter)
 
 
Fakt divné - jasně že Trump musí zuřit!
Prezident Trump

@Bílý dům
Účet vlády USA
Vítejte v @WhiteHouse
! Sledujte nejnovější zprávy od prezidenta @realDonaldTrump
 
13h
Vítězíme v Pensylvánii, ale státní tajemník PA právě oznámil, že zbývají „miliony hlasovacích lístků.“
Donald J. Trump
@realDonaldTrump
 
8h
Naši právníci požádali o „smysluplný přístup“, ale k čemu je to dobré? Škody již byly poškozeny na integritě našeho systému a na samotných prezidentských volbách. O tom by se mělo diskutovat!
Donald J. Trump
@realDonaldTrump
 

Následně Joe Biden vyskočil o 200 000 hlasů a má náskok před prezidentem Trumpem.

A to je prý nejdemokratičtější stát světa...


 
V reakci na to oznámil Biden a Demokratická strana, že zakládá fond na "nezmanipulování voleb", aby se stal "poctivým vítězem".

O podvodu nejsou důkazy, Trump tímto tvrzením rozděluje společnost, snaží se mlžit právní analytička Wehleová

Možná vyhraje Joe Biden a Demokratická strana, ale pokud se toto přesně nezjistí, USA ztratí kredit demokratické země. A na Bělorusko se útočí? Kdy skončí ta fraška?