Vytisknout

O banánové republice USA už se dokonce tvrdí, že zbývající tříkřížkové koresponďáky se opět skladují na další volby a takže už v podstatě začaly, aby tento vyspělý stát do čtyř let dokázal tyto tříkřížkové neidentifikovatelné neviditelné voliče spočítat.

 

DĚSIVÁ POTUPA

Nic ve zlém, ale pokud banánová republika nedokáže udělat volby tak, aby všichni měli stejné hlasy a za tři dny to spočítat a počítá se to půl roku, tak to bude hodně dlouho trvat, než se zařadí zpět mezi vyspělé státy a mluvit o úžasné demokracii bez uvozovek je jaksi...

Ještě že má armádu a bojovné americké mužíky po celém světě.

Díky prezidentu Donaldu Trumpovi se tato americká zvěrstva odhalila.

Nářek vyvalených Vondrů, Kolářů a české veřejnoprávní České televize je mimo mísu.

Ta americká zvěrstva volební viděl celý svět a extremisty jako je Peloisová a americké svinstvo už nelze zakrýt.

Koho by napadlo, že se v roce 2021 bude řehtat Rusko a Severní Korea s Čínou nad "speciálem půlročním volebním třikřížkových neviditelných neidentifikovatelných meziplanetárních voličů" v USA.

Tak opět mají světové prvenství: úžasný americký systém odhalil miliony tříkřížkových neidentifikovatelných neviditelných voličů, se kterým se neporadili ani největší agenti CIA z různých silikonů ze Silicon Valley. Hvězdná pěchota zasáhla do amerických voleb a komickému vítězství Demokratické strany v čele s prapodivným Bidenem přezdivaného na bidet se směje celý svět.

 

Opět je Amerika first! USA first!

Větší potupa pro USA po úžasném dvousetletém vývoji snad ani pro USA nemůže být. Ti, co vybudovali USA se obrací v hrobě.

Anachronismus volební ovládl celý "úžasný americký" systém. A volit v USA už mohou i neidetifikovatelní Marťani. Není to úžasné?

Skutečně jediná hrozba tkví v tom, že tento zaostalý, negramotný stát  má jaderné zbraně a moderní výzbroj po celém světě a v tom jediném a nebezpečném je hrozbou pro celý svět. Co když negramotní tříkřížkoví voliči Bidenovi ovládnou tlačítka na jaderných zbraních? Hrůza pomyslet.

Takže dokud si USA nedají do pořádku administrativu, dluhy a šílený, zaostalý anachronický administrativní systém včetně voleb, nemá cenu se tímto legračním, i když kvalitně vyzbrojeným státem zabývat.

Díky Donalde Trumpe, že jste odhalil skutečnou, zaostalou americkou tvář. Ale možná to půjde rychleji, než si myslíme, pokud se bude Biden učit v Severní Koreji nebo v Africe. Kdo ví?

 

Závěrem poťouchlá otázka: skutečně ti tříkřížkoví, neidentifikovatelní neviditelní voliči vytáhnou USA zpět do prosperity a malého zadlužení? Budou makat a studovat? Uvidíme...