Vytisknout

Vážení čtenáři, všímejte si zoufale agresívních extremistických reakcí lokajských webů jako jsou kolem Petry Procházkové (DeníkN, nebo Aktuálně.cz a dalších) které na svých webech chrlí množství urážek a vzteklé výpady proti každému, kdo upozorní na nesrovnalosti při amerických volbách a prapodivný nárůst korespondenčních lístků ze skladu na poště v Los Angeles.

 

Naposledy zaútočil zoufalý Moláček z DeníkuN proti Klausovi a Okamurovi!

Jan Moláček

Nejen američtí příznivci Donalda Trumpa šíří dezinformace o tom, že dlouhé sčítání korespondenčních hlasů má být důkazem volebního podvodu. Tomio Okamura ho označil za nástroj totalitářů, podle Václava Klause mladšího jím „neomarxisti rozvrátili Ameriku“. Oba politici přitom své postoje opírají o řadu nepravdivých tvrzení.

 

A ta perla je očividná: nenávistný Moláček nepředkládá protiargument, který by to vyvrátil, ale zuřivě útočí na osoby, které pochybují. Až nepříčetně.

Kdyby americké volby nebyl kolosální podvod, nevypínaly by se televize, když pochybuje nejen prezident Trump a chce porovnat lístky s osobami, které přísahaly, že volily jenom jednou a Bůh to vidí.

Komedie nebere konce a zuřivost obhájců, aby nedošlo ke kontrole stoupá. Není to jasný důkaz?