Vytisknout

Proč je další kolo zastřelování těžké artilérie namířeno na Rusko a Sputnik V vyšlo najevo před chvílí. Fraška nebo zločin? Lidé po vakcíně Johnson & Johnson omdlévají, což znamená, že funguje!!! Ale není jich miliony, pouze deítky!

 

Jsou šílení?

V Severní Karolíně pozastavili očkování látkou od Johnson & Johnson. Někteří lidé omlévají.

Ale prý se nic neděje, neb je to známkou kvality, že vakcína zabírá. Je to jen důkaz toho, že si tělo buduje imunitu, zní z amerického Centra pro kontrolu nemocí (CDC).

„Vakcíny proti covidu-19 jsou bezpečné a účinné. Řada lidí prý nemá vedlejší účinky žádné"... vykládají obhájci této vakcíny.

Kdo si vytáhne ale Černého Petra nikdo netuší. Ale zastavit očkování, když to je tak ziskové?

A na toho ruského Sputnika ne a ne  nic najít!

 

Ve čtvrtek v noci vydal CDC prohlášení, že vyšetřuje reakce a samozřejmě nenalezl žádné bezpečnostní problémy ani důvod k obavám.  Mluvčí CDC Kristen Nordlund uvedla, že si je vědoma nežádoucích účinků u některých lidí, kteří dostali vakcíny v Iowě, Coloradu, Gruzii??? a Severní Karolíně. Mezi tyto reakce patří závratě, točení hlavy, pocit slabosti a rychlé dýchání. Mdloby ale mohou být z čehokoliv...

A co tomu předcházelo?

31. března 2021 v 20:58 EDT Autor: LINDA A. JOHNSON a RICHARD LARDNER Šarže vakcíny Johnson & Johnson COVID-19 nesplnila standardy kvality a nelze ji použít, uvedl ve středu farmaceutický gigant. Výrobce léků neřekl, kolik dávek bylo ztraceno, a nebylo jasné, jak by problém ovlivnil budoucí dodávky. Složka vakcíny vyrobená společností Emergent BioSolutions - jednou z asi 10 společností, kterou Johnson & Johnson používá k urychlení výroby své nedávno schválené vakcíny - nesplňovala standardy kvality, uvedla J&J. Společnost J&J uvedla, že zúčastněná továrna Emergent BioSolutions dosud nebyla schválena americkým Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv, aby byla součástí vakcíny. Emergent odmítl komentovat.