Vytisknout

Jistě jste si všimli, že některá tlačítka špatně fungují, diskuze je problémová a Joomla už mnohé nepodporuje. Proto jsem se rozhodl, že přejdeme na plně profesionální web a na začátku srpna budeme vše předělávat a nastavovat. Může se stát, že mohou být výpadky, které nelze předem předpokládat. Pokud se tak stane, prosím o porozumění. Je to v zájmu větší kvality, kterou si zasloužíte.

Dále chci upozornit, že jsme nepodlehli špinavé propagandě Vrábelů, ministra zdravotnictví a různým dalším podvodníkům.

Důkaz je jasný: byli jsme osočeni za dezinformace o AstraZeneca, manipulativně vmanévrováni do lži, že jsme proti vakcínám, což je sprosté, drzé a podlé obvinění, protože kritizujeme zločinné rychovakcíny amerického typu a zatajování úmrtí po nich, zatímco všechny cílené, které u nás byly i za komunistů, jsou dokonalé a všichni známí a příbuzní, které mám, včetně celé rodiny, jsou těmito vakcínami chráněni.

Ale nikdo z naší rodiny není tímto americkým svinstvem napaden (pozor, AstraZeneca je britská, myšleno je všeobecně) a do těla si ten hnůj odmítáme dát, byť na některé rodinné příslušníky je vyvíjen šílený, zločinný a extremistický nátlak!

Stále je na ministerstvu zdravotnictví dezinformační text o úžasné AstraZeneca a hanobení nás, co jí nevěřili!

Přitom dnes už každý v našem státě ví, co je AstraZeneca zač a kdo skutečně zločinně dezinformuje a kdo předkládá občanům "Skrytou Pravdu", což skutečné dezinformátory přivádí k nepříčetnosti. AstraZeneca je odmítána všude, je nebezpečná a přitom stále extremistický portál ministra Vojtěcha ty dezinformace o úžasné kvalitě sdílí!

Vážně za to nepůjde nikdo do kriminálu?

Takže slibuji, že nadále budeme hledat pravdu, hlídat pravdu a zveřejňovat pravdu!

Můžeme se zmýlit, může se zde objevit nějaké tvrdší slovíčko, pak se po upozornění omluvíme. Ale nikoliv na výzvy šmejdů, co mají za osočování peníze, i kdyby se tisickrát ukázalo, že jsou to šmejdi a podvodníci.

Prý hlásáme, že vakcinace je nezdravá, napsal podvodník a udavač manipulátor Cemper. A AstraZeneca je zdravá, vyřvával a Praha to také přebrala!

Zde důkaz!

Věřte, že nás šmejdi nezastraší, i když vydírají!

AstraZeneca je kde?
Myslíte, že se šmejdi omluví?

A kde je AstraZeneca?

 

Majitel webu Skrytá Pravda Petr Pokorný