(A my, paní Jourová jsme staří a hloupí, tak si ověřujeme) Kdo skutečně vytváří konspirace a hoaxy? Vážně si nejen Jourová může dovolit vše? Může lhát, podvádět, urážet nás, útočit na obyčejné občany beztrestně, dokonce nám vyhrožovat??

 

 

02.07.2019

Moje maminka je rozrušená

Jourová: Dezinformace cílí často i na seniory, řetězové maily v nich budí strach

Je potřeba, aby lidé přestali věřit úplně všemu, aby se začali zajímat, jestli to je pravda, nebo není. Je to velmi těžké, protože dezinformace jsou založené na krásném českém přísloví, že není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu. Vždycky tam je kombinace něčeho, co se stalo, a pak je na to nabalená dezinformace. A lidé jí věří a vůbec se tomu nedivím. Je potřeba daleko více pracovat i s mladými lidmi, škola by měla připravovat studenty na éru dezinformací.

 

A my se zajímáme a ověřujeme!

Důchodci, nenechte se strašit, Lisabonská smlouva vás ochrání

 

Zajímavé je, že Jourová, Roithová, Šojdrová nejsou označeny jako dezinformátorky, podvodnice a konspirátorky. Údajně jsme to právě my, co tyto dezinformace odhalujeme. A vousaté siroty po nich zůstaly...

Jourová, lze ještě klesnout níž?

 

----------------------------------

Pod čarou 

V roce 2002 řecký kavárník zval

Řecký kavárník zve do EU 

A v roce 2020 Řeky všichni poslechli.

  Už jdou do EU. (včera)

 

Znovu se ptám Jourové a cenzorů: kdo je šmejd, konspirátor, kdo obchodník se lží a kdo celé desítky let poctivý a slušný? Kdo potrestá Jourovou, Roithovou, Šojdrovou...?