Strašné, strašné, strašné. Poslouchat Piráta Peksu je fakt "akt sebepoškozovací". Urážky, špína, kydání hnoje a zápach. I přes obrazovku je cítit. Tak prý považte, jak symptomatické, že spolužák Orbána ze školy původním povoláním vyučený instalatér je v tuto chvíli jedním z nejbohatších maďarských oligarchů. A už z povahy věci tam prý něco nehraje, řekl doslova Peksa Tvarůžkové. Bohatý instalatér z povahy věci je asi zločin.

 

Že by se měl Peksa namáhat s důkazy? Proč? Je to jasné. Z povahy věci. Stačí přece urážky, zakydání hnoje, protažení ksichtu a divák má pochopit, že bohatý elektrikář, instalatér, zedník je už z povahy zločinné spojení, podvod a elektrikář, instalatér, zedník či zámečník má právo být pouze chudý, zatímco by všichni měli Pirátovi Peksovi nejspíš peníze odevzdat!

Vážně si odpovězte: je, či není magor?

 

 Drahý do slova a do písmene europoslanec Pex´ksa tvrdí, že všichni dotace rozkrádají.

Ta drzost: asi kdyby Peksa vydělal poctivě peníze a byl bohatý, tak by to bylo normální, ale ta drzost, že vyučený instalatér se dopracoval k bohatsví je podezřelý zločin z povahy a proto je v očích Piráta Peksy "zločinný oligarcha". Tam prý z povahy věci něco nehraje. Co? To je přece jedno. Pro Piráta je to zločin Orbána a hotovo.

 Nedávno Michálek tvrdil o Masarykovi na internetu. Prý vtip - nepodařený, nepochopený. Jenomže další a další příběhy to vyvracejí.

 Mikuláš Minář, Mikuláš Peksa, divná nastupující generace založena na nenávisti a destrukci, zatímco z toho stále obviňují druhé. Na co se učit češtinu, sjednotit I+Y, zrušit velká písmena, vyjmenovaná slova, matematiku a vlastně, na co umět číst a psát, když stačí tři křížky. A vysokoškolský diplom a říkat to anglicky. To frčí a nese eura. Blbost se vyplácí.

Kde bere Peksa tu drzost mluvit za nás, občany České republiky, aniž se zeptá v referendu, zda s tím souhlasíme? Jaký je rozdíl mezi politbyrem Leonida Brežněva a KSSS a jeho satelitů a partičkou z Bruselu a jeho satelitů, když nemáme právo se k ničemu svobodně v hlasování vyjádřit?

 

A další žvást: Všichni se prý pod rezoluci, že se nemá krást, podepsali. Fakt šokující zjištění pro Tvarůžkovou a Peksu. A Babiš by to měl respektovat. Vážně je Babiš kleptoman? Kdo ho chytil při činu?

A další výzvratek

Maďaři prý dokonce nějakými triky dosáhli i toho, že jaderná elektrárna bude v Maďarsku realizována, oznámil génius Peksa - Pirát. A asi se Piráta Peksy ani nezeptali...

P.S. Ale nikdo přece EU nenutí, aby zaváděla socialismus s dotacemi. My dokonce budeme rádi, až tento vydírací akt zmizí. Ale vždy si nejvíce nahrabají ti, co s nimi manipulují, nikoliv příjemci! Zkuste si dát žádost na plot pro školku a kdo na tom nejvíce trhne. Poradců a pomocníků je jak máku...