Nejhorší, co se mohlo stát: na podkladě šílených Soukupů je obava, že v okamžiku pádné kritiky rozpočtu, Schillerové a zadlužení to bude smeteno úslovím o zhulených Pirátech a nenávistné opozici zvané demoblok v čele s Němcovou. A racionální diskuze mizí.

 

Jsem zděšena...

Hohlmeierová, Zdechovský

To, co předvádí Soukup, který každého hosta opravuje a vykládá mu, co si má myslet nemá naprosto nic společného s mediálním seriozním prostředím. Ještě na konci minulého roku to samé vyčítal Václavu Moravcovi, když chtěl znát jeho plat. Dnes ve všech pořadech nadává Babišovi, že mu vypnul celý svět, chudáčkovi.

Nenávist k prezidentu Zemanovi, premiéru Babišovi, k Číně, k Rusku...

 Také přemýšlíte, proč Soukup najednou miluje Evropskou unii, zastává se práskačů Pirátů, srdnatě brání europoslankyni Moniku Hohlmeier, která se navážet do Babiše a České republiky smí, ale Babiš a Česká republika má sklopit uši a být ticho neb je žena, a zaútočí na každého, kdo brání češství? Hohlmeier je z pohledu evropské politiky naprostá extratřída. Taková je pravda, tvrdí najednou vytřeštěně Soukup. Kdy se stal ten zázrak?

 

Soukup a Moravec - v čem se nyní liší?

Premiér by se měl chovat jako premiér. Ne jako buran, pláče Soukup. Zajímavé. I Václav Moravec o Xaverovi Veselém v okamžiku kritiky České televize hlásá, že se chová jako buran. Jsme společnost vzestupu buranů. Lidé jako Xaver Veselý jsou symbolem doby, říká Václav Moravec. Takže dokonce my, kteří kritizujeme Českou televizi nic nechápeme, neb jsme burani. Soukup už Českou televizi nekritizuje. On totiž není buran jako Babiš. Nebo jako my.

 

Je už totálně Soukup bankrot a užívá si mstou poslední minuty slávy, je snad zuřivostí šílený nebo čeká, že se mu za to Brusel odmění a něco mu odsype?

Těžko říct, ale je to ubohé.

Jak potom máme kritizovat šílený půlbilionový dluh, když se následně zdá, že patříme k nenávistné opozici a k nenávistnému Soukupovi a nikoliv, že chceme znát výdaje, které zadluží naše děti - budoucí generaci?

 

Související

Televize Barrandov končí? To dennodenní kvílení Soukupa je nervy drásající