Zatím málokdo tuší, jak vznikl pojem "dezinformační weby". Že to není na základě odborných studií, ale bylo to na Slovensku v období vyvádění miliard, které vyústily vraždou investigativního novináře Kuciaka a jeho snoubenky.

 

VÁŽNĚ TO HAMÁČEK A MINISTERSTVO VNITRA NEVÍ?

 A politický panflet z pera jakési prapodivné party z ministerstva vnitra ukazuje pouze ty, kteří ohrožují stranu ČSSD ministra Hamáčka a odmítají EU. Naprostá absence útoků na občany s jiným názorem, letmé zmínění útoků na prezidenta republiky, naprostá absence útoků na občany nesouhlasíící s Evropskou unií. Neboli jednostranný politický panflet ministra Hamáčka s pomocí slovenských Konšpirátorů na odklon miliard ke spřáteleným webům (v pořadech Moravce Vrábel a Jourová ve zprávě nezmíněné) a jednoznačný útok na opozici v čele s Tomio Okamurou. Takto pracuje ministerstvo vnitra?

 

O co jde?

Po vstupu do EU začala vznikat jednotná "europravda". Novináři, skuteční novináři začali mizet a nahrazovali je kopírovači. Např. ČTK vydala zprávu a všichni jak oslové ji převzali, okopírovali, pozměnili název a pro povrchní lidi se zdálo, že europravda je pravda, protože jednotný názor byl vidět všude. Že to je pouze jeden zdroj tisíckrát rozmnožený a okopírovaný mnoho lidí neznalých mediálních podvodů ani netušilo. Ale díky zjednodušení internetu si novinařinu vyzkoušelo tisíce dalších lidí a najednou se trh začal zaplavovat mimo názoru jednotné europravdy i jinými pohledy na svět. A reklamní egentury měly žně, zpočátku i velké mediální domy přenášející europravdu měly žně. Pak lidé začali kontrolovat, co se píše a najednou zjistili, že europravda je podvod, že to je jeden neobjektivní názor rozložený do řetězce propagandy "skvělé EU na věčné časy a nikdy jinak" a odklonili se od mainstreamu.

 

A to vyděsilo propagandu v USA a v Evropě ještě víc, než snížené náklady výtisků novin

Mediální domy začaly ztrácet miliardy z reklam a v době, kdy na Slovensku vznikla kauza "Gorila" a následně to vyústilo zavražděním slovenského investigativního novináře Jána Kuciaka (27) a jeho snoubenky Martiny Kušnírové (27), si parta podvodníků na Slovensku vymyslela název KONŠPIRÁTORI.sk a je skutečně záhadou, že tato parta podvodníků lidí, která má za úkol odklonit miliardy z reklam je zdrojem výkřiků Hamáčka a BIS, místo aby zmínila, že tato zahraniční skupina se vměšuje do svobody slova v České republice!

 

Pak tento dezinformační seznam z KONŠPIRÁTORI.sk přeložil do češtiny tanečník od tyče Jakub Janda a dal si název Kremlin watch, kde bez důkazů obviňoval majitele webů, kteří mají vlastní názor.

Opět to zpráva nikdy nikde neuvádí!

 

A co je ještě horší: sám Hamáček je záštitou vyhrožování, které bylo základem vraždy Kuciaka: (U soudu zaznělo) Marian řekl, že jednoho novináře třeba ‚sejmout‘ a poté ještě jednoho a pak dají pokoj,“ uvedl ve výpovědi Ivan Kočner, který byl v minulosti šéfem publicistiky ve veřejnoprávním Rozhlasu a televize Slovenska.

A stejnou či podobnou rétoriku používá ministerstvo vnitra, když stále napadá weby, které se nedrží jediné europravdy a mají svůj názor. (Vrábel a Jourová a odklon miliard slovy Vrábela) Pokud by totiž tato média vyzývala k vraždě, tak to samozřejmě trestné je, ale nic takového se neděje. Spíše naopak: ti, co vyzývají k vraždě, ministerstvo Hamáčka zmiňuje jaksi okrajově: vše musí být důkladně rozebráno, abychom se zde nedočkali vražd jako na Slovensku! A propojení je očividné! A Konšpirátori.sk se tím ani už netají! Přitom jsou z jiného státu a zpráva se o tom vůbec nezmiňuje!

Pavel Novotný člen ODS - starosta Řeporyj chce různé osoby pověsit, zastřelit, zahájit válku.

Další člen ODS Martin Lang chtěl podříznout prezidenta jako svini, protože je Hitler a skutečně k tomu opakovaně vyzýval. Oba nejen že to nevyřkli v euforii, za co dnes parta Hamáčka udává či vybízí k udávání včetně Jourové, ale tyto výzvy opakovali, takže se jednalo o jednoznačnou výzvu k terorismu. Přitom je to přímo ukázkový terorismus se všemi atributy. Lze k tomu přidat i mnoho výroků dalších. Například: Tomasz Peszynski - který si provokace a extremistické akce obhajuje formulkou - jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář.

Kde jsou extremistické projevy části Milionu chvilek! Nadávky dámy ze soudní pře s Babišem a další.

 

A pak se vždy objeví ve zprávě nějaký potrhlý Balda, který měl spíše skončit na psychiatrii, než ve vězení. A jedině onen Lang je jaksi letmo zmíněn. Všichni ostatní citovaní jsou z "té zločinné protiunijní" strany.

 

Kdo dle veřejných zdrojů úkoluje Hamáčka a BIS?

A kdo jsou ti, co vytvořili seznam údajných "dezinformačních webů", a který je základem expertízy BIS a Hamáčkova ministerstva vnitra?

Budete v šoku!

Samí odborníci - čtěte pozorně:

Matúš Ritomský

Umelec

MUDr. Maroš Rudnay

Lekár

Eduard Stloukal, PhD.

Biológ

Marína Zavacká, PhD.

Historička

Tomáš Zálešák, PhD.

Učiteľ

Mgr. Juraj Smatana

Stredoškolský učiteľ

Dávid Tvrdoň

Žurnalista

Mgr. Tomáš Kriššák

Projektový manažér/politológ/aktivista

Michal Hvorecký

Spisovateľ/prekladateľ

Miroslava Sawiris, M.A.

Výskumná analytička

A další komické postavičky.

 

A celá fraška je propojena na medální domy

  1. Neskutečná drzost nebo "Kočnerizace" europravdy a boj o mediální miliardy z reklam, kdy analytik Vrábel otevřeně oznámil, že není možné, aby média a weby, která se nedrží správné linie europravdy dostávaly miliardy z reklam a že udělá vše, aby to odklonil zpět k těm správným. A Hamáček to zastřešuje - viz jednostranná zpráva. Neměli by skuteční demokraté tuto stopu začít prošetřovat?
  2. Pokud dojde na soudní proces, BIS se od extremistického seznamu Konšpirátori.sk distancuje, ale přitom se tímto extremistickým seznamem ministerstvo vnitra a BIS ohání. Jakoby formou zloděj křičí, chyťte zloděje.
  3. Nikde nepadl žádný důkaz, že by bylo propojení na ruské zdroje, či by byly placeny rubly. Přesto extremisté - euroaktivisté stále na toto "neexistující" propojení upozorňují a vyřvávají, že kdo nepíše "europravdu" je extremista napojený na Putina.
  4. Když se soudily Parlamentní listy, samozřejmě s těmito podvodníky (KONŠPIRÁTORI.sk) spor vyhrály.

Shrnuto: šílené je, že zpráva Extremismus_-_Souhrnna_situacni_zprava_za_2_ctvrtleti_2019.pdf .pdf vytváří všechny atributy xenofobní a předsudečné nenávisti, kdy jsou citovány dokonce jako závažné nadávky na znásilnění migrantem nezletilé dívky, zatímco ministerstvo vnitra toto znásilnění bere jako banalitu. Stejně tak závažná vyhrožování prezidentu republiky a lidem, odmítajícím jedinou europravdu jsou dezinformačně a manipulativně vynechána, zatímco se zdůrazňují prkotiny, či odezvy viz znásilnění dokonce nezletilé dívky. Že tato úderka papouškuje podvodníky ze Slovenska, aniž to ve zprávě je zaznamenáno už s ochranou státu a občanů země nemá nic společného.

Přece není možné, aby tuto manipulativní a dezinformační zprávu publikovalo ministerstvo vnitra s Hamáčkem v čele, aniž by tvrdě nezakročila celá vláda a bezpečnostní výbor českého parlamentu! A stala se úderkou provokací proti svobodným občanům a svobodným webům samostatně myslícím a píšícím mimo mainstreamové stádo!

Je tam sice v jednom odstavci napsáno, že někdo někde útočí proti lidem s odlišným názorem, ale je to zmanipulováno nakonec tak, že jsou to lidé, kteří jsou původci xenofobních výpadů. Takže vlastně "marginálie"...

Jednostranná manipulativní zpráva je jak vystřižená z pera bolševického ideologa nebo dvorního Hitlerova tvůrce propagandy Paula Josepha Goebbelse! Je rok 2020! A Hamáček (ČSSD) je stále ministrem? Neuvěřitelné!

Samozřejmě je toto reakce na provokativní extremistickou politickou veřejnou zprávu z pera ministerstva vnitra ČSSD. O utajené části nevíme nic. A tato naprosto nevyvážená, politicky zaměřená zpráva se už nesmí opakovat! Není o bezpečnosti, ale o volbách a doplňuje útoky na odklony miliard za reklamy!