Půl hodiny otázek o ničem. Je to umění ptát se na nic, ale k čemu je tento zbytečný čas, který si povinně platíme? Přitom otázky, které jsou zásadní, vystrašená nebo hloupá redaktorka nedává! Velký bratr se dívá?

 

COVID 19

K čemu je nám dobré vědět, že Franta Vonásek vystřídá Pepu Nováka a ten bude běhat s telefonem a hledat trasu pana koronavira, když ve vzduchu visí kardinální otázka s pandemií COVID 19?

A sedmibodová otázka zní:

  1. Pane premiére, je normální, aby se "milion" občanů válelo doma za plat nazývající "kovidné", zatímco sem MPSV Maláčové a MV Hamáčka tahá statisíce Ukrajinců a Poláků, kteří mezi nás ve velkém zanášejí koronavir?
  2. Proč má český občan platit testy za koronavir, když to sem tahají agenturní zaměstnanci přes Polsko?
  3. Proč má český občan platit policajty za zvýšený dohled na ubytovnách, zatímco čeští občané berou kovidné a válejí se doma?
  4. Vážně musíme udělat dluh 500 miliard, abychom je přeposílali na Ukrajinu a do Polska, eventuálně do Rumunska?
  5. Nebylo by lepší přiznat na rovinu, že plníme rozkaz pomáhat Ukrajině a lepší je posílat jim peníze rovnou, abychom je zde nemuseli hlídat a trpět domácí vězení díky koronavirové nákaze a kriminalitě?
  6. Proč je míra nezaměstnanosti po koronaviru 2,6%, když ve skutečnosti je kolem 30%, dostávají razítka od zkorumpovaných lékařů, že se údajně starají o děti, bolí je záda, mají kovidné a...
  7. Zkuste sehnat lidi na práci od zedníků přes pomoc v zemědělství či lesnictví. Nejsou lidi. Milion bere kovidné, milion se válí v neziskových organizacích a půl milionu politologů nás hlídá,co si máme myslet a zda si to skutečně myslíme.

Bolševická totalita je zpět. A dokažte, že to není pravda!

 

Tento zločin se nám vymstí a paní "inteligentní či samoregulovatelná" redaktorka se ptá na dohled nad koronavirem. Fakt úžasná Česká televize. Nejde o to útočit na premiéra, ale pokládat otázky, které jsou skutečně pro občany České republiky důležité a nikoliv zástupné - velký bratr se z Bruselu dívá. Vážně ten rozdíl nedokáže Česká televize pochopit?

 

Čtvrtletní zpráva o migraci za 2. čtvrtletí 2020

 Počet dlouhodobě či trvale pobývajících cizinců na území ČR vzrostl na více než 618 tisíc, nicméně růst byl způsobem zejména zvýšeným zájmem občanů EU o registraci v ČR, jež není povinná. Za první polovinu roku 2020 bylo registrováno o politický azyl celkem 428 osob, nejvíce z Ukrajiny. (Ukrajina je teroristický stát?)

Klára Dlubalová
pověřená řízením odboru tisku a PR

 

Dovysvětlení

Samozřejmě milion je slovní obrat, nikoliv přesné číslo stejně jako 30%. Někteří "odborníci na dezinformace" by se toho mohli zase chytit. Ale principiálně si každý může dohledat, zda je výše popsané pravda.