Vytisknout

Jak mají lidé brát vážně projev Prymuly "Mým národům", když za ním v pozadí stojí jeden z největších dezinformátorů a největší škůdce svobody slova, dostávající peníze i ze zahraničí, aby pronásledoval občany České republiky František Vrabel? Totéž, co dělá plukovník Prymula dělali bolševici, když chtěli rozdrtit Chartu 77 v čele s Václavem Havlem: také se obklopovali STBáky a vyvraceli lži "údajně kontrarevolučních živlů"!

 

Fascinující je, že největší nepřátelé svobody slova

a zastánci totality se ohánějí

Václavem Havlem

František Vrabel rozhání kontrarevoluční živly v roce 2020 proti Evropské unii

(v čem se liší od STB v roce 1948?)

Drzost těchto lidí už je na takové úrovni, že veřejně vykládají, jak přesměrují miliardy ke spřáteleným pochlebovačům a poskokům, dokáží zkorumpovat koho jim napadne a policie to blahosklonně přehlíží, protože korumpovat a manipulovat s miliardami v zájmu EU se prý smí! Posvětila to Jourová!

DŮKAZ

Na čí straně je stát, když plukovník Prymula skutečně jde proti lidu a zaplatí si totalitní cenzuru a na druhou stranu prohlášení jdou jakoby v zájmu lidu? Samozřejmě v tomto má exprezident Klaus pravdu a volá do zbraně. Pomyslné, prostě burcuje lidi, že zrádce proti svobodě slova si přece dobrý ministr nebere ke spolupráci. A  z toho naskakuje husí kůže: Vrabela potřebuje Václav Moravec, ministr Prymula, Česká televize a novičokový král Koudelka BIS. Je to jenom náhoda? Vrací se rok 1948?

 

Velký bratr Vrabel podepsal spolupráci s plukovníkem Prymulou

Jak tedy bude ta spolupráce s ministerstvem vypadat?

My ty dezinformace nebudeme vyvracet, nejsem fact-checkeři. Naší prací je a bude sledování toho, co všechno se na českém internetu a na sociálních sítích v Česku publikuje za dezinformace. Aktuálně strojově čteme na pět tisíc webů. Čteme to, co se na nich publikuje v češtině. Náš přístup není přes kontrolování faktů.

Dezinformace není úplně nepravdivá, neobsahuje jenom smyšlenky, to je jenom její část a to kontrolují fact-checkeři. My jdeme po dlouhodobém příběhu. Ty je náš systém schopen automaticky detekovat a ukazovat, jak se ten který příběh a dezinformace mění v čase. To je velmi důležité a v tom bude i naše práce pro ministerstvo. Díky tomu se dá řídit strategická komunikace státu. Té chceme pomoct.

Jedině Vrabel má patent na pravdu jako to měla STB!

 

A to ještě neutichly aféry Babiše o spolupráci s STB!

 

Vrabel tvrdí, že jeho firma Semantic Visions má jasné důkazy a argumenty pro označení některých webů jako dezinformačních. Zmiňuje třeba Pravý prostor nebo Vlastenecké noviny. Napojení na Rusko a jeho narativy, namířené v poslední době hlavně proti Evropské unii, je podle něj lehce prokazatelné. K iniciativě už se připojila Česká spořitelna nebo T-Mobile. (Vodafone také)  A Vrabel je tak geniální, že vždy jako první zjistí, že dezinformace jako první o všem vytvoří Rusko a jeho spřátelené weby na Rusko napojené. A za to kasíruje stejně jako STBáci (kteří totéž o nás tvrdili ale opačně o napojení na západ, když jsme chtěli i tenkrát svobodu slova) miliony, možná desítky milionů. To se to rejžuje!

Prostě kdo zkritizuje EU, je automaticky napojen na Rusko,

je tedy i dezinformátor

a to podepisuje i plukovník Prymula?

Zveřejní Prymula, kolik Vrabelovi zaplatil?

 

Ta složitost exprezidenta Klause vyvolává problém: samozřejmě má pravdu, že smyčka kolem svobody se utahuje, protože se vláda obklopuje prapodivnými lidmi, kteří nám připomínají STB a totalitu z doby Klementa Gottwalda a bolševicků z let kolem roku 1948. A Vrábel se ani netají, že mu za to platí z Británie, Bruselu a nyní se přiznal Prymula, že i on zaplatil tohoto člověka, aby jedinou pravdu za jakoukoliv cenu prosadil. A současně zneužili lékaře a zdravotní sestry, protože lidé jim důvěřují a mají strach ze smrti před jakousi pandemií. A ta skutečně je.

Takže je čas začít oddělovat špínu od čistoty:

Václav Klaus má jednoznačně pravdu o návratu totality a vyvolávání strachu, pokud má někdo jiný názor.

Václav Klaus ale nebezpečí pandemie ironizuje a tím nás dostavá pod dvojí tlak, kdy musíme i jemu odporovat a nemůžeme naplno ukázat, kde teror na svobodu slova je.

My, poctiví se snažíme, aby rozumné lidé uposlechli varování před pandemií. Ale jak vysvětlit lidem, že člověk ve vyhnanství na samotě díky Vrábelům sice Covid-19 nedostane, ale už pro něj nemá cenu žít jako když do klece zavřete ptáčka zpěváčka a nad ním stojí sekerník se sekerou?

 

 A SKANDÁL NARŮSTÁ

Plukovníku Prymulo, projev "Mým národům" jste totálně degradoval spoluprácí s organizací, která likviduje občanům svobodu slova za peníze s vůdcem Vrabelem. A lid to vidí! Už nevěří!

 

Raději přidáme související - stojíme plně za lékaři v prohlášení za Prymulou: problém je skutečně jinde viz výše!

Pane exprezidente Klausi, prosím, nesnižujte se na roveň Šafrů, Mitrofanů, Rakušanů či Němcových...