Demokracie jak vyšitá: už několik let tady vládnou dezinformační šílenci, kteří vypouští hoaxy a obviňují dle pravidla: zloděj křičí chyťte zloděje všechny ostatní z dezinformací, a když velitel ozbrojených sil prezident Zeman požádal o důkazy, svět "extremistických demokratů" se zhroutil!

 

Vědí vůbec vřískající extremisté, co je to armáda a prezident České republiky?


Armáda České republiky je hlavní složkou ozbrojených sil České republiky, které dále tvoří Vojenská kancelář prezidenta republiky a Hradní stráž.

Vrchním velitelem ozbrojených sil České republiky je prezident republiky Miloš Zeman.

 

A hned vyřvávají, jako kdyby chtěl prezident od Koudelky BIS někoho zavraždit

Skutečně je zločin žádat po extrémistech, kteří osočují a uráží jiné včetně prezidenta, notabene vyřvávají o teroristech a špionech důkazy?

To snad ne!

A protože se nepřepokládá, že šílené titulky nejsou to, co žádá prezident Zeman, ale jak tohoto provokatéra občana Zemana známe, nabodl šílenou opozici v čele s čučkařem BIS Koudelkou na vidle, aby se odhalili, a lze jedině jednoznačně souhlasit s Andorem Šandorem.

Andor Šándor zkritizoval prezidenta Zemana

 

Rád bych upozornil, že prezident Zeman vystřelil šíp, ale je skoro jasné, že zákony zná a že to bylo jako zastřelování salv do zákopů nepřítele. Zeman nikdy protizákonně nejednal, ale vždy lavíroval na hraně. A jsem si jist, že toto vzkázal, ale FORMULACE BYLA NAPROSTO JINÁ, než extremistická dezinformační média popisují. Prostě se nejspíš zase nachytala na špek a vyslala dezinformační poplach a to asi zamýšlel opět velmi bystrý velitel ozbrojených sil ČR, prezident republiky Miloš Zeman. A tupci se houfují...

 

A opozice se hroutí, Vít Rakušan ječí jak s pistolí u hlavy, opilcovo FORUM24 kvílí, jak když chce Šafr spáchat sebevraždu a zdá se, že nastala jaderná válka. Přitom prezident a velitel ozbrojených sil žádá jediné, co je k zahájení války nejdůležitější - přesné informace! A už zasedají opoziční komise, už se jim zase hroutí svět.

A hned se ukazují průzkumy, že velitelovi ozbrojených sil do informací nic není, neb Brusel a BIS ví vše a my máme právo mlčet a šoupat nohama.

Vážně to není šílené?

 

A perlička, jak se kauza dál vyvíjí: účel splnil prostředky, extremisté se odhalili a prezident Zeman a jeho mluvčí Ovčáček se smějí pod vousy a cudně od toho dávají ruce pryč.

Bude to další blamáž? Radiožurnálu se to prý podařilo ověřit u tří důvěryhodných a vysoce postavených zdrojů, které jsou s úkolem od prezidenta obeznámeny. Podle nich hlava státu požaduje tři okruhy informací. Bude následovat novičok a ricin...?