Důchodový účet, spoření a spořící účty. Šlus, finíto. Společnosti, která podporují mafii odklánějící miliardy do svých kapes? Bolševická cenzura je nepřípustná. To samé Vodafone. Zatím dostal padáka internet od Vodafonu a další kroky budou následovat.

 

Vodafone prý stahuje reklamu z nenávistných webů a účtů, před časem napsaly tyto společnosti. Budete se divit, ale ti nenávistní extremisté nejsou Řeporyjec Novotný z ODS či ten, co chce podřezat a vykrvit prezidenta Zemana. Ta nenávist na internetu znamená NESOUHLAS S BRUSELEM, popřípadě s NATO. Takže ten, co chce mír a svobodu slova, je zločinec. Musí být lokajem EU. Konspirační seznam vytvořený mafií na Slovensku a podporovaný Čaputovou. Konšpirátori.sk je jejich název. Mafie, která s Vrábelem odklání miliardy z reklam a vyvádí je ke svým přátelům a do svých kapes. Slovenská mafie, která zasahuje až do Čech. Kočnerizace a útoky proti novinářům, kteří nedrží s mafií basu. Útoky proti webům, kteří se nedrží linie sjezdu Evropské unie.

 Mimochodem, víte, kdo jsou ti EXPERTI NA DEZINFORMACE?

Toto je ona  „slovenská komise“, která rozhoduje v České republice o odebírání miliard a na kterou se odvolává i Česká televize!

Prý odborníci s analýzou a skvělou kvalifikací!

Matúš Ritomský – umelec,

Eduard Stloukal - PhD.Biológ,

 Hvorecký - překladatel,

Marián Jaslovský – publicista, proto je prý odborník na dezinformace,

 Tomáš Kriššák – politický aktivista,

 Maroš Ludnár – lékař, Prof. RNDr.

Oto Hudec, CSc - Vedec/profesor,

MUDr. Maroš Rudnay – endokrinológ, viedol pitevné cvičenia.

Eduard Stloukal, PhD – biológ

A takto to funguje

mafiánský strom s kořeny u Čaputové

Nebo jste snad viděli, že by se rakouská Česká spořitelna či Vodafone distancovaly od Řeporyjí a Řeporyjce Novotného za jeho nenávistné a sprosté útoky? Ne, s těmi spolupracují, i podřezat a vykrvit prezidenta prý nenávist není!

 

 A na jakých podkladech je zařazen (nejen) web Skrytá Pravda?

(Hlavně si všimněte, že ten, co dostává granty a říká si Nadační fond nezávislé žurnalistiky, žádá o dotace, protože... Bez nezávislých médií se nemůžeme správně rozhodovat. Podpořte nás. To nemá chybu!)

Neuvěřitelná drzost, inteligence sama. Už z prvního pohledu zhovadilost.

Všímejte si také, vážení čtenáři, kolik webů se poslední dobou zapojilo do dotační spirály bojující proti údajným dezinformacím, což znamená, že bojují proti těm, kteří odmítají bruselskou nalejvárnu stejně jako dříve sovětskou a kriticky hodnotí každou zhovadilost z Bruselu.