Vážně pane premiére Skrytá Pravda uvedla dezinformace, když zveřejnila slova z Reuters Ruuda Dobbera, manažera AstraZeneca? To snad ne!!!!

 

Žádám o vysvětlení, nebo omluvu, pane premiére!

Toto je autentické vyjádření!

Vysoký představitel druhé největší britské farmaceutické společnosti AstraZeneca řekl tiskové agentuře Reuters, že ochrana před soudem byla právě poskytnuta, pokud bude mít koronavirové očkování škodlivé vedlejší účinky.

„Jde o jedinečnou situaci, kdy my jako společnost prostě nemůžeme riskovat, pokud vakcína vykazuje nežádoucí účinky během čtyř let,“ řekl Ruud Dobber, manažer společnosti AstraZeneca.

Zástupci Evropské unie uvedli, že právě odpovědnost za vady výrobku patří mezi sporné body v dohodách mezi EU a společnostmi Pfizer, Sanofi a Johnson & Johnson, které vyvíjejí vlastní verze vakcíny.

České ministerstvo to neřeší

„Česká republika se zavázala, že jako členský stát EU nebude s firmami vyjednávat o ceně a smluvních podmínkách samostatně, ale v rámci koordinované iniciativy pod vedením Evropské komise, které se účastní všechny členské státy,“ uvedlo ministerstvo zdravotnictví ČR na dotaz redakce Echo24, zda se společností AstraZeneca uzavřelo dohodu o vyplacení škod v případě škodlivých vedlejších účinků vakcíny.

 

Zde je odkaz!

www.reuters.com › article › us-astr...

AstraZeneca to be exempt from coronavirus vaccine ... -

 

Toto je autentický překlad!

AstraZeneca dostává ochranu před nároky na odpovědnost za vakcíny COVID-19, uvádí zpráva

Nová zpráva uvádí, že společnosti AstraZeneca byla poskytnuta ochrana před nároky na odpovědnost za výrobek týkající se jejího kandidáta na vakcínu COVID-19.

Zpráva odhalila, že společnosti AstraZeneca byla poskytnuta ochrana před budoucími nároky na odpovědnost za výrobek související s kandidátem na vakcínu COVID-19. Podle vedoucího pracovníka, který hovořil s agenturou Reuters , společnost uzavřela tuto dohodu s většinou zemí, kde uzavřela smlouvy o dodávkách.

"Jedná se o jedinečnou situaci, kdy my jako společnost jednoduše nemůžeme riskovat, pokud za ... čtyři roky bude mít vakcína vedlejší účinky," uvedl Ruud Dobber, člen vrcholového výkonného týmu AstraZeneca, jak citovala agentura Reuters . "Ve smlouvách, které máme uzavřené, žádáme o odškodnění." Pro většinu zemí je přijatelné vzít na sebe toto riziko, protože je to v jejich národním zájmu. “

Ačkoli Dobber údajně zdůrazňoval, že bezpečnost je pro AstraZeneca nejvyšší prioritou při výrobě vakcíny, země zůstávají dosud nepojmenované.

 Toto lze vygooglovat!

Skrytá Pravda to nevymyslela!!! Toto je důkaz!

Pane Babiši, řekl jste v přímém přenosu, že je to dezinformace Skryté Pravdy!

 Proto žádám o prověření, zda toto je či není zdejším webem manipulace a dezinformace, nebo vás podvedl poradce s dezinformacemi Vrábel!

Proto okamžitě odesílám žádost na vládu k premiéru Babišovi, kde je ona dezinformace a lež. Navíc jsem jasně napsal, že:

Pro podvodníky bojující s údajnými dezinformacemi, kteří stále lžou

Nejsem odmítač vakcín a priori, byť je jasné, že vakcíny zdravé nejsou. Ale ty prověřené jsou "natolik prověřené", že umírá, či je trvale z nich poškozeno pouze minimum obětí, což je v poměru v případného neočkování jasné pozitivum. Ale pokud se preventivně firmy vyvléknou ze zodpovědnosti a vůdci z Bruselu, potažmo z naší vlády jim podepíší preventivní bianco šek na nepotrestání v případě katastrofy, nemohu své nejbližší vystavit této smrtelné hrozbě. Žádám záruku, že tato hrozba neexistuje, jinak nic. Představa, že třeba zemře deset tisíc lidí a výrobce bude beztrestný, je pro mě nepředstavitelná. Netvrdím, že skutečně zemřou, že vakcína je nebezpečná, ale ukazuji na záhadnou (ne)vyváženost právní zodpovědnosti, když výrobce záruku odmítá dát! Proč, když je bezpečná!

Jak je možné, že premiér národu toto nevysvětlí,

jak je možné, že se toto přejde a místo, aby požádal firmu AstraZeneca o jasné stanovisko,

napadne v Parlamentu toho, co tuto zprávu v češtině zveřejní?

 Nebo jste dostal, pane premiére, lživé podklady?

 

Opakuji, mé děti jsou očkovány, nikdy jsem nebyl odmítač očkování a Vy tudíž pane premiére (asi) lžete! Navíc proč dnes dal Brusel prohlášení, že Evropská unie připraví systém, jak tyto informace dávat jako dezinformace (nebo mazat, přesně jsem nečetl) ?

To snad ne!!

 Pane premiére, když na Vás útočili nesmyslně kvůli Čapímu hnízdu, stál jsem za vámi. Ale toto přece nejde, abyste zaútočil na zveřejněná fakta! Vysvětlení přece není v nátlaku, ale v předložených důkazech. Proto se Vás na toto (nevím, zda přes poslance) budu ptát veřejně.

Je na tom něco nenormálního, že tyto smlouvy nahánějí strach? Proto jsme lumpové?

Petr Pokorný