A komunisti se obrací v hrobě. Taková rozpočtová zvěrstva by si nedovolili ani v první dvouletce po válce a to přitom vedl vůdce Stalin a na Hrad stoupal Klement Gottwald! Kdo ta zvěrstva zastaví?

 

Za tento rok sekera mezi 400 - 500 miliard!

Na příští rok schválená sekera 320 miliard!

Je to děs!

A pak bolševici v čele s Filipem žonglují na 10 miliardách, což je v té černé díře  mimo rozlišovací schopnosti!

 

 A pozor: žádná krize není, žádné banky nebankrotují! Pouze lidé nemohou do obchodů, tak se odložily nákupy a na jaře nebo v létě to vyletí vzhůru.

Prostě Babiš a Filipem většinu tupců z ODS, Jurečku z KDU-ČSL a další nachytal, odvedl pozornost, v únoru z dotací EU přihodí 20 miliard na obranu místo na železnice apod.. a bude řvát z televize, jak tupá opozice je. Vlk se nažral a koza zůstala celá. Pouze opět další smrad se vyvalil ze Sněmovny!

Bolševik Filip burácí o tvrdém šetření v obraně, vojevůdce Metnar nastavuje hruď otráveným šípům a slibuje, že toto je naposled, stupidní ODS naoko kvílí a všichni přitom vědí, že 10 miliard sebrat obraně je jako nekoupit dítěti bombónek, který stejně za chvíli doma dostane.

Ta drzost bolševické vlády překročila rubikon zločinu a už nelze jenom prosit! Tak šílené zadlužení si nedovolil nikdo a přitom se přes nás převalily dvě světové války, dvě skutečné světové krize a to, co začal Dluhoslav Sobotka, dodělala tahle bolševická vláda!

 

A tupou Černochovou z ODS si Babiš namazal na chleba

Vážně poslankyně ODS netuší, že 10 miliard byla pouhá kamufláž na odvrácení pozornosti a Babiš ji oprávněně zesměšňoval, že je "velice inteligentní" a inteligentní Černochová se stále více rozohňovala, i když Hamáček se smál, že den po rozpočtu už se 10 miliard do obrany vrátí a Metnar zastoupil herce Hrušínského?

A tak si dělal Babiš šprťouchlata, jak všem přidal, jak se žije lépe, když ceny potravin od brambor po maso se zvedly do nebeské výše. Ale už je líp, jenom se ještě biliónový dluh nezačal splácet. Ale to už tam bolševici, Babiš a Hamáček nebudou.