Je čas začít ukazovat "demokratické prozápadní občany" jak se chovali dřív. Nastal čas ukazovat, kdo má rovnou páteř a kdo je skutečný křivák. Jak se chová demokraticky odnož a odkaz Václava Havla, kdo měl skutečně pravdu, jak se politicky, nikoliv za obranu České republiky se chová BIS, když odsuzuje ty, kteří popisují skutečný stav a odmítají propagandu. Kdo jsou vlastně ty "dezinformační weby" a kdo seriózní, dle výroční zprávy BIS pane Koudelko?

 

Kdo jsou skuteční extremisté, pane řediteli BIS Koudelko, když to ve výročních zprávách není?

 

Píše se rok 2017

Savčenková zamíří na besedu do Knihovny Václava Havla a na tiskovou konferenci v Lucerně. Sejde se s celým poslaneckým klubem TOP 09 a měla by přijet i do Senátu, kde je plánován mítink s poslanci a senátory dalších politických stran. Podmiňovací způsob je u setkání ve Valdštejnském paláci na místě. Není totiž jisté, jestli se nakonec v zamýšleném formátu skutečně uskuteční.

„Zatím je všechno tak nějak v pohybu. Pozval jsem řadu lidí na zítřejší odpolední setkání, jen menší množství z nich ale potvrdilo účast,“ řekl senátor Václav Hampl, který má z pozice šéfa výboru pro záležitosti EU akci na povel.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/savcenkova-rekne-cechum-diky-pod-peclivym-dohledem-zpravodajcu.A170110_194407_ln_domov_sij

Hladovka za Savčenkovou

Česká republika by podpořila případné návrhy na rozšíření sankcí EU na ty občany Ruska, kteří se podílejí na perzekuci ukrajinské pilotky Nadiji Savčenkové. Při příchodu na jednání ministrů zahraničí osmadvacítky to novinářům v Bruselu řekl šéf české diplomacie Lubomír Zaorálek (ČSSD). Případ Savčenkové označil za „odporný a prefabrikovaný“. Řetězovou hladovku na podporu vězněné ukrajinské pilotky Naděždy Savčenkové odstartují v druhé polovině února členové evropské frakce ALDE v rámci Rady Evropy (15. – 29. února). Kampaně s názvem s názvem „Free Savchenko - HUNGER STRIKE“, kterou podpoří poslanci po celé Evropě, se aktivně zúčastní i poslankyně hnutí ANO Kristýna Zelienková.

 

Šojdrová (KDU-ČSL): Savčenková symbolizuje Ukrajinu, kterou je třeba dle pohledu Kremlu zlomit

Savčenková symbolizuje Ukrajinu, kterou je třeba dle pohledu Kremlu zlomit. Právě Vladimír Putin má život či smrt Nadiji Savčenkové v rukou a my musíme udělat vše pro záchranu jejího života, neboť jde skutečně o hodiny,“ uvádí česká europoslankyně Michaela Šojdrová (KDU-ČSL). Šojdrová byla u zrodu řetězové protestní hladovky na podporu vězněné pilotky.

A Bělobrádek píše Putinovi na obranu pilotky Savčenkové. Takydemokrat.

 

 

 Je konec roku 2020 a kde udělali soudruzi z Havlovy knihovny a probruselská pražská kavárna chybu? A trochu provokativní otázka: vážení čtenáři, co by se mělo ve výroční zprávě BIS objevit o extremismu v Čechách a komu by měla BIS adresovat omluvu?

 

Hladová epidemie v Rusku: Savčenová po první hladovce byla ještě tlustší, Sencovova hladovka pokračuje

 

Jo a v roce 2014 dostaly Havlovu cenu... Pornohvězdy s kuřaty v pochvě Pussy Riot! To nemá chybu.