Neuvěřitelná pakáž, která lidem ničí životy a vyhání je na ulici! Zavřete hospody ale ne naše, vyřvává poslanecká chátra! A vysílá policejní komanda na místa, kde se normálně jí a pije. A ZVYŠUJE POKUTY!!!

 

Hanzel "korupční desítka", jak je nazýván člen ČSSD z Karviné  ve sněmovně pronesl pro kamery veřejnoprávní televize české nikdy neprolhané tato památná slova:

Vyhlašuji pětiminutovou pauzu, abychom mohli vydezinfikovat řečnický pultík a chtěl bych upozornit, co vystupují bez roušky, zásadně porušují pravidla a ohrožují své kolegy! Jestli chcete ohrožovat sami se, tak prosím, ale neohrožujte své kolegy! Měli byste jít příkladem.

Styďte se.

 

A dobytek a podvodník (a nezlobte se, tyto podrazy nelze nazvat jinak, to není jejich názor, ale zákeřná podpásovka) z TOP 09 si přisadil:

Jste sobecký idiot, řval na poslance Volného Afro poslanec TOP 09 Dominik Feri

Blik, zhasla světla a šli si na svačinku. A Hanzel z ČSSD se směje. On se nestydí. Volného jsme sejmuli...

 

Občané, vy držte huby, smíme pouze my!

Hospodští, styďte se, jenom ta chátra v českém Parlamentu si to smí dovolit. Vy držte huby a krok, řvou nejen Piráti, Babiš  a ČSSD!

A totálně zklamal Okamura, který se zastal té špíny!

Okamuro, od vás to byl podraz a hnus. Už jsme Volného pochopili!

 A lid český má držet hubu a krok a mlátit lokajsky čelem o zem?

 

 Skončí ČSSD po tomto špinavém incidentu a ostudě?

Důkaz, že se rvala ČSSD, Volný se jen bránil!

 

PARODIE BLBOSTI DEZINFORMAČNÍ Aktuálně.cz?

 

A zrůdy mezi námi!

Aktivní nástupci konfidentů gestapa!

 

Toto napsal autor fota

Včera jsem obědval v restauraci. V legálně otevřené restauraci. Pohodička. Čisté ubrusy, příjemná atmosféra, milí číšníci, jídelní lístky, slušný výběr jídel, cenová láce. A hlavně, žádní policisté, žádné kontroly, žádná komanda, žádné pokuty.

U vedlejšího stolu obědvali Piráti, u dalšího komunisté, o kus dál okamurovci a socani, modří ptáci a černoprdelníci taky, no prostě politici celého spektra a v rohu sám předseda vlády s předsedou poslaneckého klubu ANO. Asi vám už svítá. Měl jsem totiž nějaké jednání v poslanecké sněmovně.

Ale abychom si správně rozuměli. Mně osobně fungující parlamentní restaurace nijak nevadí. Je přece normální a správné, že se lidé mají kde najíst. Jenže v tomto případě jde o něco úplně jiného.

Právě tihle lidé, kteří nám ostatním ordinují všemožná opatření včetně zavřených restaurací, sami pro sebe uplatňují úplně jiná pravidla. Výmluva, že jde vlastně o závodní stravování, neobstojí. A jen tak na okraj připomínám, že právě včera v té budově, o které píšu, tihle naši dobře najedení spoluobčané zase odmávali další prodloužení nouzového stavu.

Ono by totiž vůbec nebylo na škodu, kdyby i politici na vlastní kůži pocítili dopady svých rozhodnutí. Konkrétně kdyby i v parlamentu namísto restaurací fungovalo pouze výdejní okénko. Nebo kdyby i poslanci a ministři si do práce museli vzít jídlo v kastrůlku. Nebo kdyby si po ránu museli na cestu namazat housku se salámem. Nebo kdyby i oni museli během oběda vyběhnout do ulic a tam v mrazu a na stojáka u výdejního okénka zhltnout hamburgra či párek v rohlíku. My ostatní to totiž takhle dělat musíme. Právě z jejich rozhodnutí.

Ta stará Orwellova teze pořád platí. Všichni jsme si rovni, ale někteří z nás si jsou rovnější.

 

Dodatek: lidé tu prolhanou verbež musí vidět na vlastní oči, aby se přesvědčili. Že tam (možná) sedí Klaus, Volný a další, kteří brání svobodu i veřejně, tak v televizním přenosu, kam nesmí mimo projevu ve sněmovně, jsou sprostě napadáni a uráženi. Ve skutečnosti ta chátra nedodržuje nic a má nataženy pazoury každý měsíc na vyplácení dávek  100 000 měsíčně.

Zloděj opět křičí chyťte zloděje! Vyvodí pro sebe Hamáček (ČSSD) zodpovědnost?

 

Související 

Šílené zvěrstvo ve sněmovně: Afro může řvát do idiotů, Volnému vypínají mikrofon?